Door enorme drukte duurt het helaas 1 tot 2 dagen langer om je bestelling te verzenden.

De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25

Theezeefjes, filters & thee-ei

Bij Dille & Kamille houden we – heel erg - van thee. Natuurlijk vanwege de heerlijke smaak, en omdat thee warmte geeft. Met ons thee ei, theezeefjes en filters zet je in een handomdraai een perfecte kop thee.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Thee zetten met ons thee ei, theezeef en theefilter 

Losse thee kan je helemaal naar eigen smaak doseren met behulp van ons thee ei, theezeef en theefilter. Veel theeliefhebbers geven de voorkeur aan losse thee, gemaakt van theeblaadjes van hoge kwaliteit. Als de losse theeblaadjes voldoende ruimte hebben om zich in het hete water te ontvouwen, geven zij optimaal hun smaak en geur af. Kies bijvoorbeeld voor een ruime theezeef die je in het theeglas laat zakken, waardoor de theeblaadjes goed in contact komen met het hete water. Een perfect kopje thee zetten is niet moeilijk. In zes stappen laten wij jou zien hoe je het 'perfecte' kopje thee zet!

Thee en thee accessoires 

Bij Dille & Kamille vind je heel veel soorten thee, voor elk moment van je dag. Onze thee bevat alleen natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige aroma’s dus. We kiezen zoveel mogelijk voor biologisch. Thee speelt een grote rol in onze winkels. Je vindt er veel verschillende theesoorten en ook alles ‘eromheen’, om thee te zetten en te drinken. Zoals onze handige thee eieren, theezeefjes in verschillende materialen en theefilters. Maar ook theedozen en theepotten vind je in prachtige uitvoeringen in onze shop. 

Losse thee van natuurlijke ingrediënten  

Wil je op zoek naar jouw favoriete thee? Bekijk al onze thee online of kom gezellig langs in de winkel. Hier vind je een theemeubel waar je elke theesoort kunt ruiken. In de uitschuifbare lades van het theemeubel vind je allerlei leuke thee-weetjes en inspiratie en tips voor het gebruik van thee!