Verzending & levering

Nu gratis verzending vanaf € 39 euro

Voor bestellingen met een orderwaarde boven de 39 euro zijn de verzendkosten gratis. Bij bestellingen met een lagere orderwaarde zijn de verzendkosten € 5,95. Bestellen alleen mogelijk bij een orderbedrag t.w.v. minimaal €10,-

Voor 23:59 besteld, dezelfde dag verzonden
Bestel je voor 23:59 uur? Dan wordt je pakketje dezelfde dag nog verzonden. Nadat je hebt besteld, krijg je een track & trace code per mail.

Bezorgen

Vanaf 5,95


 • Vandaag nog verzonden € 5,95
  De snelste manier. We gaan je bestelling direct in pakken en verzenden. We zoeken de meest duurzame vervoerder (vaak de fiets) en in 99% van de gevallen heb je jouw bestelling morgen al in huis.
 • Verzending binnen 3 werkdagen € 3,95
  Dit is de meest duurzame manier om je pakket in huis te krijgen. Het duurt net iets langer, maar we kunnen nog vaker direct vanuit de winkel met de fiets leveren. Natuurlijk krijg je een track & trace waarop je kunt zien wanneer het pakketje precies komt.

Afhalen

Gratis


 • Ophalen op een afhaalpunt € 2,95
  Het is duurzaam om je pakketje naar een afhaalpunt te sturen. Dat scheelt heel veel kilometers van busjes die dan niet naar ieder huis moeten.
 • Ophalen in de winkel € 0,00
  Gezellig dat je langskomt! We zetten jouw bestelling voor je klaar. Je krijgt bericht als je langs kunt komen.

Door grote drukte kan de bezorging vertraging oplopen
Ook wij hebben te maken met de gevolgen van de maatregelen rondom Covid-19. Wij doen er alles aan om het virus onder controle te krijgen. Dat betekent dat er regelmatig personeel thuis moet blijven en bijvoorbeeld geen orders in kan pakken. Ook zorgt de drukte in de webwinkel voor extra grote drukte. Hierdoor kan de verzending van bestellingen vertraging oplopen.


Contactloos bezorgd
Onze bezorgdiensten nemen extra maatregelen om klanten en bezorgers zo goed mogelijk te beschermen, zo zullen zij pakketjes zoveel mogelijk contactloos bij je bezorgen bijvoorbeeld.

Bezorgen via Fietskoeriers
Duurzaamheid vinden wij belangrijk. Daarom kan je in een groot deel van Nederland je (kleine) pakketten ook laten bezorgen door een fietskoerier.

 • Fietskoeriers kan in bijna 40 steden op de fiets bezorgen
 • Er worden drie bezorg pogingen gedaan, daarna wordt je pakket geretourneerd
 • Zodra je pakketje onderweg is ontvang je een track & trace code, om de meest actuele status te controleren

Bezorgen via PostNL
PostNL is de snelste bezorgmethode.

 • Je pakket wordt twee keer aangeboden op het bezorgadres.
 • Als je niet thuis bent, wordt je pakket bij de buren afgegeven.
 • Als het PostNL na twee pogingen niet lukt om je pakket te bezorgen, sturen zij het door naar een postkantoor bij jou in de buurt.
 • Controleer voor de meest actuele status van je pakket de track & trace code die je per mail van ons krijgt toegestuurd.

Bezorgen via UPS
Weinig thuis? Kies dan voor het gemak van een afhaalpunt en haal je pakket op wanneer het jou uitkomt.

 • Bestellingen via Kiala/UPS worden binnen 48 uur naar het servicepunt verzonden.
 • Zodra de persoonlijke track & trace code aangeeft dat het pakket is bezorgd bij het Kiala–punt, kun je je pakket ophalen.
 • Je pakket blijft twee weken beschikbaar in het servicepunt.
 • Indien je pakket niet binnen deze twee weken wordt opgehaald, wordt deze weer terug naar ons verstuurd. Houd hierom dus goed de Track & Trace code in de gaten.

Bezorgen via DHL

 • Je pakket wordt aangeboden op het bezorgadres.
 • Als je niet thuis bent, wordt je pakket bij de buren afgegeven.
 • Als het pakket niet kan worden afgegeven, dan bezorgen zij het de volgende dag bij een DHL Servicepoint in de buurt.
 • Je hebt de mogelijkheid het opnieuw bij je thuis of bij je buren te laten bezorgen.
 • Controleer voor de meest actuele status van je pakket de track & trace code die je per mail van ons krijgt toegestuurd.

Extra bijdrage grote artikelen
Voor een aantal grote artikelen - bijvoorbeeld stoelen - rekenen wij een extra verzendbijdrage van € 4,50 per bestelling. Indien dit van toepassing is, vind je dit terug bij het desbetreffende product.

Cadeauservice

Wil je je bestelling als cadeau laten inpakken? De kosten hiervoor zijn € 1,- en je kan dit aangeven door te kiezen voor 'Als cadeau verpakken'. Daarnaast is er de mogelijkheid om - voor € 1,95 - een wenskaart met daarop jouw persoonlijke tekst toe te voegen aan je bestelling. Hiervoor kies je eerst één van onze originele wenskaarten en daarna voer je je boodschap in. Wij printen deze boodschap op de kaart en voegen deze toe aan het pakket. Als je geen gebruik wil maken van de cadeauservice, kan je deze stap overslaan en direct kiezen voor 'Bestellen'. Als je toch nog verder wil winkelen, kies je voor 'Verder winkelen'

Bestellingen naar het buitenland
Dille & Kamille bezorgt momenteel bijna in heel Europa. Voor regio's buiten Nederland en België gelden echter andere verzendkosten en levertijden. Controleer hier in welke regio jouw land valt of neem direct contact op met onze klantenservice. Bel hiervoor naar +3120-238 2160 of stuur een mail naar klantenservice@dille-kamille.com

International orders
Dille & Kamille ships to almost every country in Europe. If you wish to ship your order to countries other than the Netherlands or Belgium, different shippings costs and delivery timeframes apply. For more information on international orders, click here, or contact our customer service (+3120-238 2160 or klantenservice@dille-kamille.com) and we will be happy to place your order.