De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25

Steun Vinnie de poolvos

Ook deze winter steunt Dille & Kamille - samen met jou - weer een bijzonder dier in het Noordpoolgebied. Voor het derde jaar op rij werken we hiervoor samen met WWF. Nadat we Lumi, de lieve ijsbeer, en Olen, het stoere rendier, een hart onder de riem hebben gestoken, is het nu de beurt aan Vinnie de poolvos.  

Het Noordpoolprogramma van WWF

Vinnie woont op de Noordpool waar hij een goed leven heeft. In de winter is het er altijd donker en wordt alles bedekt door een dikke laag sneeuw. In de zomer is het juist 24 uur per dag licht en staan de toendra’s vol met bloemen. 

Helaas is het Noordpoolgebied razendsnel aan het veranderen. De Noordpool warmt twee keer zo snel op als de rest van de wereld en nergens anders zijn de gevolgen van klimaatverandering zo ingrijpend als in dit gebied. Door het smeltende zee-ijs wordt het gebied toegankelijker en interessant voor economische doeleinden, zoals scheepvaart en olie- en gaswinning. Deze ontwikkelingen zetten extra druk op het fragiele ecosysteem door de verstoring en vervuiling ervan.

WWF zet zich in voor het beheer van de Noordpool. Zij beschermen er de kwetsbare natuur en zorgen dat het leefgebied van Vinnie voor de toekomst bewaard blijft.

Foto: WWF

Help jij ook mee?

Met de aankoop van een hanger van Vinnie steun je met 1 euro het Noordpoolprogramma van WWF. Zo kunnen we ook dit jaar WWF weer een mooi bedrag schenken met elkaar!

Wil jij ook zo’n lieve Vinnie in de kerstboom of er iemand anders blij mee maken? Bestel hem dan hier.

Vinnie & vriendjes ansichtkaarten 

Om je te bedanken voor je steun aan Vinnie krijg je in al onze winkels, en in de webwinkel, een setje ansichtkaarten cadeau. Op de kaarten - getekend door Loes Riphagen - zie je hoe Vinnie en zijn vriendjes vrolijk leven op de Noordpool. 

Je kunt de kaarten van Vinnie ook als e-card versturen en zo iemand verrassen met een lief berichtje. 

Wie maak jij deze winter blij met een ansichtkaart van Vinnie?