WWF

Ieder jaar in de kerstperiode steunen wij, samen met onze klanten, het leefgebied van een bijzonder dier in het Noordpoolgebied met de verkoop van een vilten kersthanger. We werken hiervoor samen met WWF.

WWF zet zich onder andere in voor het beheer van de Noordpool. Ze beschermen er de kwetsbare natuur en zorgen dat het leefgebied van de dieren voor de toekomst bewaard blijft. Van elke verkochte hanger doneert Dille & Kamille 1 euro aan het Noordpoolprogramma van WWF. Dit levert elk jaar een mooi bedrag op!

Nio de narwal - vilten kersthanger
Nio de narwal

Steun ook WWF

De afgelopen jaren hebben we met de verkoop van onze kersthangers van Lumi de ijsbeer, Olen het rendier, Vinnie de poolvos en Elin het sneeuwuiltje gedoneerd aan het Noordpoolprogramma van WWF. Dit jaar is het de beurt aan Nio de narwal waarvan ook weer een vilten hanger verkrijgbaar is.

Lees hier meer over Nio de narwal, onze samenwerking met WWF en wat we kunnen doen om de narwal te beschermen >

Met de aankoop van een hanger van Nio, de narwal, steun je met 1 euro het Noordpoolprogramma van WWF. Help jij ook mee? 

Bekijk & koop hier Nio de narwal >

Handgemaakt in Nepal

De vilten hangers zijn met de hand gemaakt door vrouwen op het Nepalese platteland die zo hun sociale en economische positie, en die van hun gezin, kunnen verbeteren. Onze vaste Fair Trade leverancier biedt deze vrouwen een vast inkomen, een veilige werkplek, ondersteuning en begeleiding.

Vinnie de poolvos, Olen het rendier en Lumi de ijsbeer - vilten kersthangers van Dille & Kamille
Vinnie de poolvos, Olen het rendier en Lumi de ijsbeer