Praktische informatie

Voor openingstijden: kies hier de winkel van je keuze en je vindt direct de openingstijden.

Betaalmogelijkheden

In onze winkels in Nederland kan je betalen met:
- Contant geld
- Bankpas met PIN
- Creditkaarten: Visa/ Eurocard/ Mastercard
- VVV-cadeaubonnen
- Dille & Kamille-cadeaubonnen

In onze winkels in België kan je betalen met:
- Contant geld
- Bancontact/ Maestro
- Creditkaarten: Visa/ Mastercard
- Dille & Kamille-cadeaubonnen

Dille & Kamille-cadeaukaart

Onze cadeaukaart is een ideaal cadeau, leuk om te geven én te krijgen. Je bent ermee welkom in al onze winkels, zowel in Nederland als België, en online in de webwinkel. In één keer opmaken mag, maar hoeft niet: de kaart is desgewenst in delen besteden. De cadeaukaart is 3 jaar geldig.

De Dille & Kamille cadeaukaart is te koop in al onze winkels en in de webwinkel, in standaard bedragen van € 10, € 25 of € 50. Alleen in onze winkels kan je ook zelf de waarde van de cadeaukaart bepalen, van € 10 tot € 150 en elk bedrag hier tussenin. In de webwinkel is ook de digitale cadeaukaart te koop, ter waarde van € 10, € 25 of € 50: deze kun je direct downloaden, je betaalt geen verzendkosten. Je kunt de digitale cadeaukaart dus dezelfde dag nog cadeau geven. Ook deze kaart is zowel in al onze winkels geldig als online.

Heb je nog een oude cadeaubon, gekocht vóór 28 oktober 2016? Deze is nog steeds geldig, maar moet wel in één keer worden besteed. De oude cadeaubon is helaas niet bruikbaar in de webwinkel.

VVV-cadeaukaart
In onze winkels in Nederland en in de webwinkel kun je met de VVV-cadeaukaart betalen. Deze kaart is in delen te besteden. De VVV-cadeaukaart vervangt de oude VVV-cadeaubon. Deze bon is nog steeds geldig in onze Nederlandse winkels, helaas niet in onze webwinkel.

Ruilen

Wil je een in één van onze winkels gekocht artikel ruilen? Je kunt niet-beschadigde en ongebruikte artikelen ruilen, binnen 30 dagen met een geldige kassabon. Afgeprijsde artikelen en planten kunnen helaas niet worden geruild. Artikelen die gekocht zijn in onze webwinkel kunnen niet worden geruild, maar wel worden geretourneerd. Klik hier voor meer informatie over retourneren.

Originele kerstpakketten

Wil je je collega’s of zakenrelaties verrassen met een kerstpakket vol mooie en praktische basics voor huis, tuin of keuken? Stel dan bij Dille & Kamille een origineel cadeaupakket voor de feestdagen samen, precies zoals je het hebben wilt. Of vul je kerstpakket aan met een Dille & Kamille cadeaukaart.

Kerstpakketten van Dille & Kamille zijn eenvoudig te bestellen en snel leverbaar. Laat je in onze winkels of hier in onze webwinkel – inspireren door ons uitgebreide assortiment. Stel zelf je geschenkpakket samen, of vraag advies aan onze medewerkers – Dille & Kamille helpt je graag!