-
Serveerplank, fsc beukenhout, 53 x 16 cm19 , 95
-
Ajvar hot, 200 gram5 , 9529,75 / kg
-
Pesto alla genovese, biologisch, 130 gram6 , 5050,00 / kg
-
Olijventapenade, biologisch, 130 g6 , 5050,00 / kg
-
Kan, steengoed, strooitakje, 1,5 liter29 , 95
-
Extra-confituur, vijgen, 80 gram3 , 2540,63 / kg
-
Mosterd, dille, 110 gram3 , 5031,82 / kg
-
Olie- of azijn-flesje, bol, 500 ml14 , 95
-
Mes 'Gent', roestvrij staal7 , 95
-
Extra-confituur, vijgen, 320 gram5 , 9518,59 / kg
-
Tafelkleed, GOTS bio-katoen, okergeel, 140 x 180 cm29 , 95
-
Mix voor harissa, biologisch, blikje, 45 g4 , 95110,00 / kg
-
Serveerlepel 'Gent', roestvrij staal12 , 95
-
Serveervork 'Gent', roestvrij staal12 , 95
-
Vork 'Gent', roestvrij staal7 , 95
-
Tafelkleed, GOTS bio-katoen, okergeel, 145 x 300 cm42 , 95
-
Lepel 'Gent', roestvrij staal7 , 95
-
Pesto rosso, biologisch, 130 gram6 , 5050,00 / kg
-
Glas 'Bol', klein1 , 95
-
Aardbeienchutney, biologisch, 260 gram7 , 9530,58 / kg
-
Glas 'Bol', groot2 , 95
-
Serveerplank, fsc beukenhout, 70 x 34 cm54 , 95
-
Olijfschaaltje met takjes, terracotta6 , 95Niet op voorraad
-
Ovenschaal met takjes, terracotta, Ø 18 cm6 , 95Niet op voorraad
-
- Inspiratie voor huis en tuin
- Natuurlijke eenvoud sinds 1974
- Met aandacht geselecteerd
Herfstsfeer op tafel
Geniet elke dag van de herfst op tafel met de borden, bekers, kommen en schalen van het Dille Strooitakjes servies; ideaal om de tafel in een prachtige herfstsfeer te dekken. Combineer het met bestek en een mooi tafelkleed in een herfstige kleur als okergeel of een tafelkleed van ongebleekt linnen.
Tafel dekken in het najaar
Voor sommige etentjes halen we ons mooiste tafelkleed en servies uit de kast, verlichten de tafel met kaarsen en voegen we wat herfstdecoratie toe. En op andere momenten pakken we uit met een gezellige, overdadige borrelplank. Onze acaciahouten planken zijn ideaal voor het serveren van tapas, kleine gerechtjes of borrelhappen. Zet ze vol met heerlijke chutneys van zoete tomaat of ui en kaasdippers voor op het kaasplankjes.
Gerechten voor de herfst
In de herfst koken we gerechten met krachtige smaken, zoals onze risotto met paddenstoelen, focaccia met knoflook zeezout en pompoensoep met camembert en vadouvan… en natuurlijk is de herfst hét seizoen voor kaasfondue. Handig om zo restjes groenten op te maken en heel erg lekker en gezellig. Wij maakten een variant met Italiaanse kazen en kruiden, en olijfolie met truffel uit Italië. Dek de tafel gezellig en geniet samen met vrienden of familie van één van onze heerlijke herfstrecepten!