Direct online te bestellen
34
,
99
Op voorraad
Productinformatie
Van snelle komkommerpickle tot uitjes op vijgenazijn en van chili-jam tot vlierbloesemkefir; in Inmaak- en Fermenteerbijbel van Simone van Thull vind je meer dan 230 recepten om groenten en fruit in te maken en te fermenteren. Natuurlijk ontbreken ook de condimenten en drankjes niet. De recepten zijn ingedeeld op conserveertechniek. Leer de verschillende bereidingsmethoden aan de hand van heldere theorie en stap-voor-stap-uitleg. Ieder recept geeft meerdere serveertips en enkele vervolgrecepten, zodat je direct van je knapperige zuurtjes kunt genieten. Tover kolen, knollen, wortels en augurken om tot ware smaakbommen!
Specificaties
Artikelnummer | 00041553 |
---|---|
Land van herkomst | Nederland |
-
5100%
-
40%
-
30%
-
20%
-
10%
Mooi en duidelijk
25 december 2023
Mooi en duidelijk
Zeer leuk boek voor mensen die een…
5 november 2024
Zeer leuk boek voor mensen die een handje hulp nodig hebben om te kunnen wecken
leuk onderwerp
15 september 2024
leuk onderwerp. goed gedocumenteerd. just like a bible.