Ovenwanten - Dille & Kamille

Ovenwanten

Met onze ovenwanten heb je een vuurvaste en stevige greep. Daarnaast zijn onze ovenwanten ook een feestje voor in je keuken door de mooie kleuren en vrolijke prints!

26 artikelen
26 artikelen
Pagina

Bescherm jezelf met onze ovenwanten

Tijdens het bakken lopen de temperaturen hoog op, daarom is het belangrijk dat je jezelf goed tegen de hitte beschermd. Met onze ovenwanten voorkom je dat je jezelf brand aan hete schalen of taartvormen. Het is daarbij wel belangrijk om te weten dat vochtig katoen warmte geleidt, een natte ovenwant kan je handen daarom minder goed beschermen en alsnog best heet worden. Blijf daarom altijd goed opletten wanneer je een hete ovenschaal beetpakt.

Ovenhandschoenen in elke print

In ons assortiment hebben we voor iedereen wel wat wils, ovenhandschoenen met een leuk printje of juist een neutrale kleur. Door ons ruime assortiment hebben wij voor elke keuken wel bijpassende ovenhandschoenen in huis. Onze ovenhandschoenen met printjes fleuren jouw keuken helemaal op en hierdoor wordt bakken nog meer een feestje. Haal inspiratie uit onze kookboeken en maak de lekkerste baksels, zoals een heerlijke taart, muffins of cake.

Ovenwanten van biologisch katoen

Onze ovenwanten zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en ze hebben daarnaast een handig ophanglusje. Daarmee kan je ze gemakkelijk ophangen aan een haakje en zo zorg je voor een fijn opgeruimde keuken. Naast onze ovenwanten hebben we ook nog ander bijpassend keukentextiel, zoals onze keukendoeken, theedoeken, vaatdoeken en keukenschorten. Ook al deze producten zijn van fijne kwaliteit en gemaakt van 100% biologisch katoen. Je kunt al ons keukentextiel online bekijken of kies jouw favoriete bijpassende sets keukentextiel in een van onze winkels. In onze winkel kan je zelf namelijk alle leuke prints en kleuren bij elkaar uitzoeken.