Ovenwanten - Dille & Kamille

Ovenwanten

Lekker koken en bakken zonder je te verbranden aan hete handvatten. Onze stevige ovenwanten zijn onmisbaar in de keuken. Hang ze netjes op aan het handige lusje - onze ovenwanten mogen gezien worden!

26 artikelen
26 artikelen
Pagina

Bescherm jezelf met onze ovenwanten

Tijdens het bakken lopen de temperaturen hoog op, daarom is het belangrijk dat je jezelf goed tegen de hitte beschermt. Met de ovenwanten van Dille & Kamille haal je hete bakplaten, taartvormen en ovenschalen uit de oven en kun je voorkomen dat je jezelf brandt. 

Ovenhandschoenen in elke print

In ons ruime assortiment aan stevige ovenhandschoenen, vind je er altijd wel een in de stijl van je keuken! Maak van bakken écht een feestje met onze ovenhandschoenen met vrolijke print of leuke kleuren. Haal inspiratie uit onze kookboeken of recepten en maak de lekkerste taarten, muffins en cakes.

Ovenwanten van biologisch katoen

Onze ovenwanten zijn gemaakt van biologisch katoen en met hun handige ophanglusje hang je ze eenvoudig op aan een haakje. Zo zorg je voor een opgeruimde keuken! Bij onze ovenwanten hebben we vaak bijpassend keukentextiel, zoals onze keukendoeken, theedoeken, vaatdoeken en keukenschorten. Je kunt al ons keukentextiel online bekijken of kies je favoriete set keukentextiel in een van onze winkels.