De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25

Moestuin

Wat is nu fijner dan je eigen groenten, planten en kruiden kweken? Wij zijn er gek op! Het hebben van een moestuin is ontzettend leuk en daarnaast ook nog eens duurzaam, milieuvriendelijk en gezond. Met de fijne spulletjes van Dille & Kamille creëer je eenvoudig jouw eigen moestuin.

De voordelen van een moestuin op een rij

Een moestuin heeft ontzettend veel voordelen. Naast het feit dat eigen groenten en kruiden gewoonweg veel lekkerder en gezonder zijn dan uit de supermarkt, is biologisch tuinieren ook nog eens goed voor het milieu. Een eigen groentetuin bespaart bovendien geld en is leerzaam voor kinderen én volwassenen. En wist je dat tuinieren helemaal niet moeilijk hoeft te zijn? In je eigen voor- of achtertuin of met een moestuinbak op je balkon maak jij al gemakkelijk je eigen kwekerij. Ben je door al deze voordelen enthousiast geworden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dat snappen wij als geen ander. Bij Dille & Kamille hebben we daarom verschillende tuinboeken, zoals ‘De moestuin’ van Floor Korte. Hierin vind je allerlei weetjes, tips, recepten en prachtige afbeeldingen om het tuinieren een stuk makkelijker te maken!

Een moestuintje met ons fijne gereedschap

Wil je graag je eigen moestuintje creëren, maar mis je nog die groene vingers? Met het fijne gereedschap van Dille & Kamille leer jij zo alle kneepjes van het vak! Gebruik bijvoorbeeld onze gieter om zaadjes water te geven of de handige hark om moestuingrond mee aan te harken. Bovendien is onze slakkenval perfect om je groenten en planten tegen slakken te beschermen en kun je met de moestuinkalender eenvoudig een mislukte oogst voorkomen. Zo word je in een mum van tijd een echte moestuinexpert!

De mooiste moestuin bij Dille & Kamille

Of je nu een grote achtertuin hebt of alleen een balkon, voor een grote of kleine moestuin is altijd en overal plek! Lijkt het je dus leuk om thuis je eigen groenten, kruiden en planten te kweken? Met ons tuingereedschap en groente- en bloemenzaden maak jij je moestuin zo compleet. Kom dus gezellig langs in onze winkels of shop online, zodat jij je favoriete items gemakkelijk uit kunt zoeken.