De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25

Dienbladen & bestekbakken

Onze dienbladen en bestekbakken zijn ontzettend handig voor in huis! Zo is een dienblad het ideale woonaccessoire voor in huis, maar kun je er ook heerlijke hapjes mee op dienen. Met onze bestekbakken orden jij jouw besteklade in een handomdraai. Bij Dille & Kamille vind je een ruim assortiment aan dienbladen en bestekbakken voor elke gelegenheid!

Van hoog naar laag sorteren
12 artikelen gevonden
Van hoog naar laag sorteren
12 artikelen gevonden

Handig opbergen met onze bestekbakken

Is jouw besteklade altijd een grote chaos en ben jij altijd lang op zoek naar dat ene ijslepeltje of kaasmesje? Met onze bestekbakken kan jij eenvoudig jouw keuken ordenen. Bij Dille & Kamille vind je bestekbakken van verschillende materialen, zoals een mooie houten bestekbak waar jij eenvoudig al jouw bestek in kunt opbergen. Maar naast de keuken, komt een bestekbak op meerdere plekken van pas. Gebruik hem bijvoorbeeld in de lade van je bureau om alle pennen, potloden en gummetjes op te bergen.

Dienbladen als leuke accessoires in huis

Een dienblad is ontzettend handig en kan je voor allerlei dingen gebruiken, wanneer je bijvoorbeeld een grote hoeveelheid glazen moet dragen, een ontbijtje op bed gaat brengen of om tijdens een feestje al jouw lekkere hapjes te presenteren. Daarnaast kan een dienblad ook nog eens heel decoratief zijn! Zo kan je een dienblad gebruiken om op de vensterbank of op een poef te zetten. Zet op het dienblad een leuk setje kaarsen, wat fotolijstjes of wat leuke planten. Hiermee creëer je een gezellige sfeer in huis.

Dienbladen en bestekbakken bij Dille & Kamille

De dienbladen en bestekbakken van Dille & Kamille zijn zeer praktisch, en ook nog eens ontzettend stijlvol. Daarbij zijn onze dienbladen en bestekbakken gemaakt van duurzame materialen zoals rubberhout, beukenhout, zink of emaille. Ze gaan daarom ook extra lang mee! Bekijk al onze dienbladen en bestekbakken nu online, of kom gezellig langs in een van onze winkels.