Kerststerren - Dille & Kamille

Kerststerren

Hang de boom vol met prachtige kerststerren van vilt en glas, en hang onze mooie, papieren kerststerren achter het raam. Zo kan iedereen meegenieten van jouw sfeervolle kersthuis.

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
7 9
7 9
Kleur
2 artikelen
2 artikelen

Kerstster van Dille & Kamille

Kerststerren horen bij Kerst! Daarom hebben wij ook dit jaar weer volop kerststerren om het huis mee te versieren. Hang bijvoorbeeld een kerstster in de kerstboom. Onze kerststerren van papier maché hebben een mooie glans en een prachtige beschildering. Of maak de kerstster het hoogtepunt van je kerstboom: onze kerstboompiek in de vorm van een kerstster is gemaakt van blauw vilt met delicaat borduursel erop. Daarnaast hebben we kleine, goudkleurige kerststerren, gemaakt van metaal, voor een stoer accent in de boom. Deze sterren zijn ook verkrijgbaar in een lange kerstslinger voor in de kerstboom. Deze mooie slinger met kerststerren is ook heel geschikt om bijvoorbeeld om de trapleuning te wikkelen of als decoratie aan de muur te hangen. 

Papieren kerststerren kopen

Licht van gewicht, maar grootst in effect: papieren kerststerren zijn ideaal om op te hangen in huis! Maak een sfeervol kersttafereel achter het raam door een of meerdere kerststerren op te hangen. Dat is leuk thuiskomen! Combineer onze kerststerren van papier maché met andere hangers, bijvoorbeeld onze glazen kerstballen of vilten engeltjes en hang ze op verschillende hoogtes voor een speels effect!

Kaarsen in de vorm van een kerstster

Naast kerststerren om op te hangen, hebben we ook kaarsen in de vorm van een kerstster. Deze stevige kerstkaarsen zijn er in verschillende kleuren, als blauw, ivoor, roze en groen. Of kies voor een kandelaar in de vorm van een ster. Deze waxinelichthouders zijn er in verschillende maten, erg leuk om er een aantal bij elkaar te zetten in een groepje. Bekijk hier onze kaarsen en kandelaars in de vorm van een ster, en al onze andere kerstversiering voor in huis. We wensen je een prachtige, sfeervolle Kerst!