Kersthuisjes - Dille & Kamille

Kersthuisjes

Onze kersthuisjes zijn al jaren favoriet! Deze Kerst zijn er 3 nieuwe witte porseleinen huisjes in ons assortiment bijgekomen, tijdelijk verkrijgbaar! Verzamel alle verschillende kersthuisjes en maak een sfeervol kerstdorp op je vensterbank!

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
8 10
8 10
Kleur
6 artikelen
6 artikelen

Porseleinen kersthuisjes

Maak een kerstdorp op je vensterbank of dressoir met onze porseleinen kersthuisjes. Kies een chique, hoog huis met trapgevel of klokgevel, of ga voor een kersthuisje met een schattig hartje in de gevel. Voor sfeervolle avonden in de winterse dagen en rondom Kerst! 

Kerstdorp vol lichtjes

Geef je kaarsen een mooi plekje in deze waxinelichthouders in de vorm van een huisje. De mooie witte huisjes hebben verschillende hoogtes en ontwerpen. Zet een aantal verschillende huisjes bij elkaar en je creëert een speels en gezellig dorpje. Het wit porselein heeft een matte finish, en dat geeft een beetje het gevoel van een mooi winterlandschap. Een kerstdorp is een sfeervolle blikvanger in huis tijdens de lange, winterse avonden.

Kersthuisjes als kerstcadeau

Onze waxinelichthouders van wit porselein zijn al jaren favoriet: om thuis neer te zetten, en ook als cadeautjes tijdens de feestdagen. Deze Kerst zijn er 3 nieuwe huisjes aan ons assortiment toegevoegd, die alleen dit seizoen verkrijgbaar zijn. Al onze huisjes zijn met zorg ontworpen en zijn van een mooie kwaliteit, daardoor zijn het erg leuke kerstcadeautjes om iemand mee te verrassen. Bijvoorbeeld om mee te nemen als je bent uitgenodigd voor het kerstdiner, om weg te geven aan iemand die een extra lichtje kan gebruiken deze Kerst, aan iemand die voor het eerst Kerst gaat vieren in een nieuw huis… of gewoon zomaar! Tip: pak de huisjes mooi in en hang er een kerstkaart of labeltje aan met een lieve boodschap voor de ontvanger.