Houten kerstbomen - Dille & Kamille

Houten kerstbomen

Van onze houten kerstbomen heb je jarenlang plezier! Met hun tijdloze uitstraling passen ze in elk interieur. En ze zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Een duurzaam alternatief voor dennenbomen!

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
49 160
49 160
3 artikelen
3 artikelen

Houten kerstbomen

Op zoek naar een duurzaam alternatief voor een ‘echte’ kerstboom? Kies dan voor een van onze houten kerstbomen. De houten kerstbomen hebben een tijdloze uitstraling en door de neutrale kleur kun je hem helemaal in je eigen stijl versieren. Zo raak je nooit uitgekeken op deze prachtige boom en heb je er elk jaar opnieuw weer veel plezier van.

Kerstboom gemaakt van duurzamer hout

Onze houten kerstbomen zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Het hout geeft de boom een warme, stijlvolle uitstraling. Versier de houten boom net als een gewone kerstboom met kerstballen, hangers, lichtjes en slingers, en je hebt een echte blikvanger in huis.  

Houten kerstboom versieren

Natuurlijk wil je de houten takken van onze kerstboom volhangen met de mooiste kerstversiering! Kies bijvoorbeeld voor kersthangers in natuurlijke materialen, zoals onze hangers en kerstboompiek van vilt. Of geef de kerstboom een kleine sprankeling met onze glazen kerstballen. Onze glazen kerstballen zijn er in verschillende kleuren, vormen en zelfs met een beschildering. Bekijk hier al onze kerstboomversiering om je houten kerstboom te decoreren.