Inspiratie

Kerstversiering om zelf te maken

Zelf kerstversiering maken is natuurlijk het allerleukst! Hang de boom vol met zelfgemaakte kerstklokjes en zelfgebakken koekjes, en versier het hele huis met kerstgroen. Met onze verschillende DIY's maak je er een creatieve kerst van. 

Kerstversiering voor binnen

Wij hebben zin in kerst en genieten volop van alle mooie kerstversiering! En met onze kerstversiering voor binnen breng je het huis helemaal in kerstsfeer.  Knutsel deze kerst zelf een mooie kerstslinger, kerstkransen en kandelaars. Of bekijk alle kerstversiering voor binnen in onze webwinkel. 

Bekijk hier alle kerstversiering 2024 >

Kerstversiering voor buiten

Creëer een warm welkom met een mooie, zelfgemaakte kerstkrans met dennentakken en gedroogde sinaasappelschijfjes. Leuk voor aan de voordeur, maar binnenshuis staat deze kerstkrans net zo sfeervol.

Bekijk onze DIY kerstkrans >

DIY Kerstkrans

Landelijke kerstversiering

Onze landelijke kerstversiering vind je in ons kerstthema 'Huisje in het bos'. Versier je huis met dennentakken en onze vilten hangers van bosdieren, warm aangekleed met een muts en dikke sjaal. Ook leuk: onze houten kandelaars en kaarsen in de vorm van een kerstboom en dennenappels.

Bekijk hier onze landelijke kerstversiering >

Scandinavische kerstversiering

Hou je van een Scandinavische stijl, met neutrale kleuren en houten accessoires? Bekijk dan onze houten kerstbomen van FSC-gecertificeerd hout. De houten kerstbomen hebben een tijdloze uitstraling en door de neutrale kleur kun je hem helemaal in je eigen stijl versieren. 

Bekijk hier onze houten kerstbomen >

Meer versiering voor kerst