Zo pak je je kerstcadeautjes mooi in

Kerstcadeautjes geven die je zelf prachtig hebt ingepakt, dat is toch een feestje? Een tafel (en meestal ook een vloer) vol inpakpapier, labels, linten, washitape… Als creatieve inpakker vind je bij Dille & Kamille alles om van elk cadeau iets bijzonders en heel persoonlijks te maken. Bekijk onze tips op deze pagina, of ga naar al onze artikelen in 'Kerst inpakpapier & cadeauversiering'.

Inpaktips

Combineer verschillende printjes en kleuren inpakpapier met elkaar. Knip 2 (grote) driehoeken inpakpapier en plak deze aan elkaar met plakband aan de blanco zijde van het inpakpapier. Pak het cadeautje in zoals je dat altijd doet. Over de lijn waar de 2 verschillende stukken inpakpapier aan elkaar zijn geplakt, plak je een strook vrolijke washitape of een mooi lint. Heb je nog een stukje stof liggen? Een lintje hoeft heus niet altijd goud en shiny te zijn: voor een natuurlijker effect gebruik je ‘gewoon’ een afgescheurd stukje stof.

Als creatieve cadeauverpakking kan je ook een oude theedoek gebruiken. Of misschien juist een stukje stof met een speciale betekenis, bijvoorbeeld van een oud kerstkleed van vroeger. Dan heb je een mooie, bijzondere basis voor de rest van de versieringen op het cadeau.

Knoop er bijvoorbeeld een lint, glittertouw of een dunne slinger omheen met een lekker ruikend dennentakje of eucalyptus. En heb je onze lieve, vilten kersthangers al gezien? Ook deze kun je ook gebruiken om een pakje te versieren. Extra leuk: we hebben dit jaar messing kersthangers in de vorm van een vliegend duifje, eikenblaadje en een ster. Het matte, fijn bewerkte oppervlak geeft deze hanger - en je kerstcadeau - een mooie, zachte glans.

Cadeaupapier en lint voor je kerstcadeautjes

Cadeauzakjes

Van deze bijzondere cadeauverpakking heb je jarenlang plezier. Onze lieve, katoenen zakjes kan je steeds opnieuw gebruiken om je kerstcadeautjes inpakken, in plaats van in papier. Zo is de 'verpakking' herbruikbaar. En tussen de kerstdagen in, kan je de zakken ook gebruiken om klein speelgoed, make up en andere toiletartikelen in te bewaren. 

Onze cadeauzakjes

Kerstkaarten, labels en kerststickers

Onze kerstkaarten zijn niet alleen leuk om te versturen, maar ook om aan een cadeau te hangen. Want je lieve woorden voor de ontvanger zijn de kers op de taart.

Pak een vulpen en inkt en schrijf - in je mooiste handschrift - een persoonlijke boodschap op een lief kerstkaartje of een cadeaulabel. Met leuke kerststickers maak je je kaartje nog mooier.

Kerstkaarten 

Cadeaupakketten 

Voor deze decembermaand hebben we met zorg en aandacht een aantal cadeaupakketten samengesteld. Een verwencadeau met onze natuurlijke verzorgingsproducten, pakket om scones mee te bakken (met lemon curd) of bijvoorbeeld een set van een theemok met een zakje losse thee en een thee-ei.

Alle cadeaus komen in een mooie, stevige doos en zijn klaar om zó cadeau te doen!

Cadeaupakketten voor de feestdagen