Door drukte bij de bezorgdiensten kan je bestelling langer onderweg zijn. Levering vóór de kerst kunnen we niet garanderen.

De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25

Quiche met pompoen en geitenkaas

Voor 4 personen

Ingrediënten:

Benodigdheden: snijmesje*, snijplank*, quichevorm*, bakplaat, bakpapier, bakbonen*

*deze artikelen zijn verkrijgbaar bij Dille & Kamille

Bereiding:

  • Vet de bakvorm in met boter en bekleed met bladerdeeg. Bedek met bakpapier en vul met bakbonen en zet de vorm vervolgens 20 minuten in de koelkast.
  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Snijd de pompoen in halve maantjes en bak 15 minuten op een bakplaat in de oven. Haal de pompoen uit de oven en verlaag de oventemperatuur tot 180°C.
  • Bak de taartbodem 15-20 minuten met de blindbakvulling.
  • Haal de deegbodem uit de oven en verwijder bakpapier en bakbonen.
  • Verdeel de uienchutney over de bodem.
  • Klop de ricotta los met 2 eieren en kruid met de gedroogde tijm, peper en zout. Verdeel over de deegbodem.
  • Snijd de geitenkaas in plakjes en leg ze samen met de pompoenmaantjes op de ricotta.
  • Werk af met wat verse tijmblaadjes.
  • Bak de quiche ca. 25 minuten in de oven.