De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25

GoodShipping

Dille & Kamille en Ekoplaza

Verduurzaming assortiment

Bij Dille & Kamille streven we naar het verder verduurzamen van ons assortiment. Daarom zijn wij voor ons transport overzee een samenwerking gestart met GoodShipping. Deze sustainable scale-up wil de norm in de transport sector veranderen, van het gebruik van – zwaar vervuilende – fossiele brandstof naar duurzame biobrandstof. Daar willen wij graag een steentje aan bijdragen! Door ons aan te sluiten bij GoodShipping helpen wij de totale CO2-uitstoot van de scheepvaart-industrie te verminderen.


Door de samenwerking met GoodShipping helpen wij de totale CO2-uitstoot van de scheepvaartindustrie te verminderen. “Ik ben erg blij met deze samenwerking," aldus Hans Geels, Algemeen Directeur van Dille & Kamille. "Dit is een mooie stap in het verder verduurzamen van ons bedrijf. Wij gaan de samenwerking aan voor ons totale zeevrachtvolume. Dat levert over 2020 een besparing op van ca. 248 ton CO2."

Hoe het werkt

"Wij kopen biobrandstof in voor het totaal aan transportkilometers van Dille & Kamille-vracht per zeeschip," legt Katarin van Orshaegen, Commercial Lead GoodShipping uit. "Dit doen we samen met GoodFuels, marktleider en pionier op het gebied van duurzame biobrandstoffen voor de scheepvaart." Die biobrandstof hoeft niet per se terecht te komen in het schip dat de bewuste artikelen vervoert, ze kan ook worden gebruikt door andere bij GoodShipping aangesloten schepen. "Het gaat om het aandeel CO2-vrije kilometers in het totale zeetransport. Hoe meer bedrijven zich aansluiten bij GoodShipping, hoe minder schepen er uiteindelijk op fossiele brandstof varen, hoe groter de positieve impact op het milieu."

Kijk hier voor meer informatie over het werk van GoodShipping.