World Animal Protection

Wij geloven in een wereld waar mens en natuur in harmonie met elkaar leven. Daarom heeft Dille & Kamille een vrolijke serie kaarten ontwikkeld in samenwerking met World Animal Protection. Deze organisatie zet zich in voor de bescherming van wilde dieren en dieren in de vee-industrie. Daar helpen wij graag aan mee!

Van elke verkochte kaart doneren wij 20% van de opbrengst aan World Animal Protection. Hiermee steunen wij hen bij het voorkomen dat wilde dieren wreed worden verhandeld, misbruikt of gedood ter vermaak, voor de productie van medicijnen of andere doeleinden. En bij het inspireren van mensen die op politiek- en bedrijfsniveau verantwoordelijk zijn, en het verschil kunnen maken, om zo de dieren op de wereldwijde agenda te zetten. Zo zetten we samen zoveel mogelijk mensen in beweging om de wereld tot een betere plek voor dieren te maken en dragen we de natuur een warm hart toe.

Ansichtkaarten voor World Animal Protection

Liekeland

De illustraties zijn gemaakt door dierenliefhebster Lieke van der Vorst van het merk Liekeland. Met haar illustraties wil ze een positieve impact hebben op de wereld en op het lot van dieren in het bijzonder.

World Animal Protection

World Animal Protection directeur Dirk-Jan Verdonk over onze samenwerking. “Dieren zoals we ze het liefst zien: vrij en blij, in het groen. Dat is het thema van de prachtige ansichtkaarten die illustratrice Lieke van der Vorst voor ons samenwerkingsverband met Dille & Kamille ontwikkelde. We zijn daar zeer mee in onze nopjes. Dille & Kamille is een merk dat de liefde voor natuur en dieren dicht bij zich draagt en dagelijks mensen inspireert om bewust en duurzaam te leven. (…) Dat sluit heel goed aan bij het werk van World Animal Protection. Wij maken ons hard voor een goed leven voor dieren, wereldwijd. En dat kan alleen als we de natuur ook leefbaar houden voor dieren.”    

Bekijk hier meer informatie over het werk van World Animal Protection.