De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25

World Animal Protection

Dille & Kamille en Ekoplaza

Kaartenserie

Wij geloven in een wereld waar mens en natuur in harmonie met elkaar leven. Daarom heeft Dille & Kamille een vrolijke serie kaarten ontwikkeld in samenwerking met World Animal Protection. Deze organisatie zet zich in voor de bescherming van wilde dieren, huisdieren, vee en dieren in rampsituaties. Daar helpen wij graag aan mee! Van elke verkochte kaart doneren wij 20% van de opbrengst aan World Animal Protection. Hiermee steunen wij hen bij het leveren van directe (nood)hulp aan dieren, het geven van voorlichting en het lobbyen voor betere wetgeving om dieren wereldwijd te beschermen tegen wreedheid. Op deze manier dragen we samen de natuur een warm hart toe.

Liekeland

De illustraties zijn gemaakt door dierenliefhebster Lieke van der Vorst van het merk Liekeland. Met haar illustraties wil ze een positieve impact hebben op de wereld en op het lot van dieren in het bijzonder.

World Animal Protection

World Animal Protection directeur Dirk-Jan Verdonk over onze samenwerking. “Dieren zoals we ze het liefst zien: vrij en blij, in het groen. Dat is het thema van de prachtige ansichtkaarten die illustratrice Lieke van der Vorst voor ons samenwerkingsverband met Dille & Kamille ontwikkelde. We zijn daar zeer mee in onze nopjes. Dille & Kamille is een merk dat de liefde voor natuur en dieren dicht bij zich draagt en dagelijks mensen inspireert om bewust en duurzaam te leven. (…) Dat sluit heel goed aan bij het werk van World Animal Protection. Wij maken ons hard voor een goed leven voor dieren, wereldwijd. En dat kan alleen als we de natuur ook leefbaar houden voor dieren.”    

 

Kijk hier voor meer informatie over het werk van World Animal Protection.