Adventskalenders - Dille & Kamille

Adventskalenders

Met onze adventskalender geniet je elke dag van een verrassing. Om te vullen met kleine cadeautjes, iets lekkers of een lief berichtje. Of kies onze adventskalender gevuld met heerlijke chocolaatjes.

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
34 35
34 35
Kleur
1 artikelen
1 artikelen

Adventskalender 2023

De adventskalender is een mooie traditie voor in de decembermaand. Op 1 december maken we het eerste zakje of vakje open van de adventskalender, en op kerstavond het laatste. Onze stoffen adventskalender heeft een lieve print en handige vakjes. Deze kun je elk jaar weer opnieuw vullen en ophangen. Leuk om iemand mee te verrassen en de kalender staat prachtig aan de muur! Daarnaast vind je bij Dille & Kamille een adventskalender die we alvast hebben gevuld met heerlijke chocolaatjes. 

Maak zelf een adventskalender

Ben je (een beetje) creatief en hou je van knutselen? Maak dan zelf een mooie adventskalender! Bekijk hier onze vrolijke DIY om alvast wat ideeën op te doen. Voor onze zelfgemaakt adventskalender heb je 24 onbedrukte papieren zakjes nodig. Versier ze met washitape en aan de bovenkant met een mooi kerstlabeltje.

Cadeautjes voor in de adventskalender

Met de adventskalender geniet je elke dag van een kleine verrassing. Stop in elk vakje van de adventskalender een cadeautje, zoals een chocolaatje, een kersthanger, een lekker ruikend zeepje of een vingerpoppetje. Ook leuk: schrijf iets liefs op een briefje en stop het in een van de zakjes. Leuke ideeën nodig voor in de je adventskalender? Bekijk dan hier onze pagina met kleine cadeautjes voor Advent.