Wil je je bestelling nog vóór kerst ontvangen? Bestel dan vóór dinsdag 16 december

De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25

Punch met granaatappel, rum en champagne

Punch met granaatappel, rum en champagne | Dille & Kamille

Voor 4 cocktails

Ingrediënten:
• 4 el biologische cassissiroop*
• 120 ml witte rum
• 120  ml granaatappelsap
• 120 ml vers sinaasappelsap (liefst versgeperst)
• 240  ml champagne
• 240 ml bruisend mineraalwater
• 4 schijfjes sinaasappel
• 2 el granaatappelpitjes
• 4 anijssterren*
• ijsblokjes 

Benodigdheden: 4 ruime (cocktail)glazen*, prikkers of  roerstaafjes
* verkrijgbaar bij Dille & Kamille

Bereiding:

  1. Verdeel de siroop over de glazen en voeg vervolgens de rum, het granaatappelsap, het sinaasappelsap, de champagne en het mineraalwater toe. 
  2. Werk af met een schijfje sinaasappel, ½ el granaatappelpitjes, een steranijs en ijsblokjes.


Dit recept werd uitgewerkt voor Dille & Kamille door Manon Van Aerschot van Macaron Manon