Hibiscus-cranberry mocktail

Hibiscus-cranberry mocktail 

Deze mocktail met hibiscus, cranberrysiroop en sinaasappelsap is friszuur en fruitig van smaak en valt op door de mooie rozerode kleur.

Boodschappenlijst

Ingrediënten

Voor 2 personen 

  • 400 ml water 
  • 2 tl hibiscus
  • Sap van 1 sinaasappel 
  • 2 el cranberrysiroop 

Benodigdheden

*Verkrijgbaar bij Dille & Kamille

Bereiding 

  1. Breng het water aan de kook, doe de hibiscus erbij en laat 10 minuten trekken.
  2. Laat afkoelen en voeg vervolgens het sinaasappelsap en de cranberrysiroop toe. 
  3. Giet het mengsel over in de shaker en schud even goed.
  4. Schenk de hibiscus-cranberry mocktail in de glazen (het zeefje in de dop van de shaker houdt de hibiscus tegen).