De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25

Kerst in huis: welke stijl past bij jou?

Onze kerstartikelen hebben een aantal dingen gemeen: ze zijn knus, vrolijk, duurzaam en feestelijk. En toch zijn ze ook te verdelen in drie verschillende stijlen. Van het Noordpoolthema met wit-blauwe tinten en lieve, vilten diertjes tot een natuurlijke of een ‘traditionele’ Kerst: welke stijl past bij jou?

VOOR IEDEREEN EEN EIGEN KERSTSTIJL

 1- ‘IN HET WINTERBOS’, EEN NATUURLIJKE FEESTTAFEL

Ben jij een echte natuurliefhebber? Trotseer de kou en ga mee naar buiten, naar het bos. Juist in de winter, als alle bomen kaal zijn en de natuur tot rust is gekomen, wordt je verrast door de mooiste vondsten: dennenappels, prachtige takken.... Heerlijk, zo’n wandeling! Op je rustieke eettafel vind je mooi geglazuurd servies en in de kerstboom gevuld met glazen kerstballen en lieve, houten kerstfiguurtjes. Aan de deur of boven de schouw hangt een (zelfgemaakte!) krans van mooi, winters groen. Een natuurlijk geheel! Bekijk het volledige thema hier. 


2- NOORDPOOL: KERST MET EEN VERHAAL

De Noordpool is een prachtig gebied, maar heel kwetsbaar: klimaatverandering vormt een ernstige bedreiging. We willen natuurlijk dat deze prachtige natuur behouden blijft! Daarom verkopen we een lieve kersthanger, Lumi de ijsbeer, waarmee je het ijsbeeronderzoek van het WNF steunt. Maar in dit thema vind je ook andere, vilten Noordpoolhangertjes, kaarsen, een adventkalender, een prachtige, houten kerstboom en nog veel meer. Ben jij dol op blauwe en witte tinten, en heb je eens zin in iets ‘anders’? Bekijk de volledige Noordpoolcollectie hier!


3- EEN VROLIJKE, NOSTALGISCHE KERST

Hoort – voor jouw gevoel – Kerst ‘gewoon’ traditioneel te zijn, met rode en groene tinten? Deze tijdloze kerstspulletjes kunnen elk jaar weer met trots uit de kast, en zijn daardoor ook duurzaam. Kleed je tafel en je boom aan met textiel in traditionele besjesprint, tijdloos, wit servies en versieringen in rood- en groentinten. Vergeet ook zeker niet onze Kerst Spotifylijst aan te zetten op de achtergrond. Dit wordt een vrolijk, ouderwets kerstfeest! Bekijk het volledige thema hier.


MIX & MATCH!

… Maar natuurlijk kun je deze stijlen ook met elkaar combineren. Wat denk je van een traditionele eettafel met een houten kerstboom? Of een intiem kerstdiner-voor-twee in winterwandelingstijl, met een nostalgische boom en een kerststal? Laat je inspireren in onze kerstcollectie!