Vilten kersthangers - Dille & Kamille

Vilten kersthangers

Haal het kerstgevoel in huis met onze handgemaakte, vilten kersthangers. Elk jaar hebben we nieuwe figuurtjes om het huis mee te versieren. Kies je favoriete hanger, kerstboompiek of schrijf je naam met ons alfabet van vilten letters.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vilten kersthangers voor in de kerstboom

Onze vilten kersthangers zijn al jaren favoriet! Ook dit jaar hebben we weer een uitgebreide collectie aan vilten hangers voor in de kerstboom. Ook leuk: hang de vilten figuren als extra versiering aan een mooi ingepakt kerstcadeau. Onze hangers van vilt zijn met de hand gemaakt door vrouwen in Nepal die zo hun sociale en economische positie, en die van hun gezin, kunnen verbeteren. Op deze manier hebben ze een vast inkomen en een veilige werkplek. 

Vilten kerstversiering

Geef de kerstboom vleugels met onze vilten kersthangers in de vorm van een engeltje of een vilten hanger van een duifje. Dit jaar vind je ook een unieke kerstboompiek van vilt in onze kerstcollectie: een ster in sfeervol blauw of een mooie, witte kerstboompiek in de vorm van een duif. Daarnaast hebben we schattige, vilten kerstversiering in het teken van de natuur. Zoals de vilten figuurtjes van de dieren die je ontmoet als je samen een ommetje maakt. Met schapen, vogeltjes, een hert, een heel lief gansje en nog veel meer moois uit de natuur.  

Koop een vilten hanger en steun een bijzonder dier

De afgelopen jaren verkochten we tijdens de kerstperiode vilten hangers van Elin de sneeuwuil, Lumi de ijsbeer, Olen het rendier en Vinnie de poolvos. Van elke verkochte kersthanger doneren we 1 euro aan het Noordpoolprogramma van WWF. Hiermee steunen we - samen met jou - een bijzonder dier in het Noordpoolgebied. Dit doen we in samenwerking met WWF. Dit jaar is het de beurt aan Nio de narwal, waarvan ook weer een vilten hanger verkrijgbaar is in onze winkels en webwinkel. Steun samen met ons het Noordpoolprogramma van WWF met deze unieke hanger!