Cranberry-sinaasappelpunch met wodka en ginger ale

Tip: Voor een feestelijke touch dip je de rand van elk glas in sinaasappelsap en daarna in kristalsuiker. Laat je glazen 30 min. drogen en vul ze met punch.

6 personen
10 min.

INGREDIËNTEN

• 400 ml gezoet cranberry-sap (gekoeld)
• 450 ml ginger ale (gekoeld)
• 100 ml wodka
• 1 sinaasappel (biologisch)
• 6 kaneelstokjes
• ½ doosje cranberry’s (diepvries, niet ontdooid)
• ijsklontjes

OOK NODIG

karaf
• roerstaaf of lange lepel
• 6 mooie glaasjes

ZO MAAK JE HET

  1. Was de sinaasappel en snijd in schijven van ca. 1/2 cm dik. Snijd die weer door de helft. Houd 2 halve schijfjes apart voor garnering.
  2. Doe cranberry-sap, ginger ale en wodka in de karaf en meng door elkaar.
  3. Voeg de sinaasappelschijfjes, kaneelstokjes en bevroren cranberry’s toe.
  4. Voeg de ijsklontjes toe en meng goed. Schenk de punch in de glaasjes en garneer met schijfjes sinaasappel.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Wil je hier meer over weten? Bekijk onze cookieverklaring voor meer uitleg.