Punch met granaatappel, rum en champagne
Voor
4 cocktails
Ingrediënten:
• 4
el biologische cassissiroop*
• 120 ml witte rum
•
120
ml granaatappelsap
•
120
ml vers sinaasappelsap (liefst versgeperst)
•
240
ml champagne
•
240
ml bruisend mineraalwater
•
4
schijfjes sinaasappel
•
2 el granaatappelpitjes
• 4
anijssterren*
• ijsblokjes
Benodigdheden: 4 ruime (cocktail)glazen*, prikkers of roerstaafjes
* verkrijgbaar
bij Dille & Kamille
Bereiding:
- Verdeel de siroop over de glazen en voeg vervolgens de rum, het granaatappelsap, het sinaasappelsap, de champagne en het mineraalwater toe.
- Werk af met een schijfje sinaasappel, ½ el granaatappelpitjes, een steranijs en ijsblokjes.
Dit recept werd uitgewerkt voor Dille & Kamille door Manon Van Aerschot van Macaron Manon