Groots uitpakken met bijzonder speelgoed

Kinderen maken we graag blij met bijzonder speelgoed om jarenlang plezier van te hebben. Bij Dille & Kamille pakken we graag uit met duurzaam en verantwoord speelgoed waar niet alleen kinderen, maar ook ouders blij van worden. We delen hieronder graag een aantal van onze favorieten. 

Dokterskoffertje

Even luisteren met de stethoscoop, een spuitje of een pilletje tegen de pijn, een zalfje op de wond, even de reflexen testen… Ons dokterskoffertje zit vol met leuke houten instrumenten om doktertje te spelen. En de vrolijke tekening op het koffertje en de mooie kleurtjes maken kinderen én ouders blij.

Door de kleinere onderdelen is dit dokterskoffertje geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. 

Bekijk & bestel het dokterskoffertje >

Springpinnen

Onze set met springpinnen groeit met kleine kinderen mee! De allerkleinsten kunnen voelen en sabbelen aan de pinnen. En dreumesen stoppen de pinnen zelf terug in de gaatjes én bij dezelfde kleur. De springpinnen zijn ook leuk om mee te spelen als de kinderen grote broer of zus zijn geworden. Dan kunnen ze aan hun kleine broertje of zusje laten zien hoe ze het pinnetje weg laten schieten. Dat wordt lachen, gieren en brullen van plezier! 

Bekijk en bestel de springpinnen >

Alles voor in de kinderkeuken

Je kleintje ontpopt zich als een ware chef in zijn eigen kinderkeukentje van hout. Met een kinderschort voor kan je kleine kok ons houten groente en fruit snijden en in de kleine pannetjes de lekkerste gerechten klaar maken. Onze kinderkeuken is gemaakt van duurzaam hout, in zachte tinten en compleet met oven, kookplaat, spoelbak en zelfs een klokje om de baktijd in de gaten te houden. 

Bekijk & bestel het snijsetje groente & fruit >

Bekijk hier alles voor in de kinderkeuken >

Spinning drum

Voor de allerkleinste is onze spinning drum een bijzonder cadeau. De houten trommel draait rond zodra je het speeltje aantikt. Dat stimuleert baby’s die net hun hoofdje op kunnen tillen om omhoog te kijken. Het belletje in de trommel maakt een zacht geluid dat vast en zeker de aandacht zal trekken van een kruipende dreumes die de wereld aan het ontdekken is. De houten trommel is educatief en duurzaam en door de frisse kleurtjes staat het speeltje ook mooi in de kinderkamer.  

Bekijk & bestel de spinning drum >

Vormenstoof

Onze vormenstoof is een echte klassieker waar veel ouders mee groot zijn geworden.

De vormenstoof van Dille & Kamille heeft maar liefst 13 blokjes in verschillende kleuren en vormen. De kubus heeft rondom gaten en door een blokje in het juiste gat te stoppen, oefenen kinderen spelenderwijs hun coördinatievaardigheden. Torens maken en omgooien, blokken in en uit de doos doen, dekseltje open, dekseltje dicht…  Leuk voor kinderen vanaf 1 jaar, maar ook jongere kindjes beleven al veel plezier aan de vormenstoof. 

Bekijk & bestel de vormenstoof >

Theesetje

Alweer een echte klassieker die nooit verveelt. Met ons houten theesetje zetten kleintjes de lekkerste kopjes verse thee. Melk en suiker erin? Dat kan natuurlijk! Ons houten theesetje is compleet met melk en suikerstel. Goed voor vele gezellige thee-momentjes.

Bekijk & bestel het theesetje >

Houten vrachtwagen

Waar gaat de reis naar toe? Pas op, er is file! Met onze prachtige set van vrachtwagen met oplegger en autootjes kunnen kinderen eindeloos blijven spelen en fantaseren.

Bekijk & bestel de vrachtwagen met auto's >

Nog meer mooi speelgoed