Kerst - Dille & Kamille

Kerst

Samen de kerstboom optuigen, de adventskaars branden, kerstrecepten koken, de tafel mooi dekken… Wij genieten volop van Kerst! Laat je inspireren door onze nieuwe kerstthema's: Kleine geluksmomenten, Huisje in het bos en Wintertuin. Bekijk onze kerstboomversiering, kerstkaarten, kaarsen en cadeau ideeën.

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
1 160
1 160
Kleur
85 artikelen
 1. Kaneelsuiker, zakje 150 gram
  Kaneelsuiker, zakje 150 gram
  3 , 50
  23,35 / kg
  Niet op voorraad
 2. Kerststal set, vilt, 12 verschillende figuurtjes
  Kerststal set, vilt, 12 verschillende figuurtjes
  59 , 95
  Niet op voorraad
 3. Kerstboom van hout, 125 cm
  Kerstboom van hout, 125 cm
  99 , 95
  Niet op voorraad
 4. Kerstboom, hout, 75 cm
  Kerstboom, hout, 75 cm
  49 , 95
  Niet op voorraad
 5. Kersthanger, schaapje, vilt
  Kersthanger, schaapje, vilt
  5 , 95
  Niet op voorraad
 6. Knijper voor kerstboomkaarsjes, zilver
  Knijper voor kerstboomkaarsjes, zilver
  1 , 95
  Niet op voorraad
 7. Uitsteekvorm, ster, rvs
  Uitsteekvorm, ster, rvs
  3 , 50
  Niet op voorraad
 8. Servetten, takjes en bessen, papier, 16 stuks, 42 x 33 cm
  Servetten, takjes en bessen, papier, 16 stuks, 42 x 33 cm
  3 , 50
  Niet op voorraad
 9. Uitsteekvorm voor koekjes, koekeman, rvs
  Uitsteekvorm voor koekjes, koekeman, rvs
  3 , 50
  Niet op voorraad
 10. Knijper vogel, glas, groen
  %
  Knijper vogel, glas, groen
  Voor 1 , 98 Van 3 , 95
  Niet op voorraad
 11. Kerstbal, mistletoe, glas, wit
  Kerstbal, mistletoe, glas, wit
  3 , 95
  Niet op voorraad
 12. Kaars dennenboom, donkergroen
  %
  Kaars dennenboom, donkergroen
  Voor 1 , 98 Van 3 , 95
  Niet op voorraad
 13. Kerstboompiek, ster, duif, ivoorwit
  Kerstboompiek, ster, duif, ivoorwit
  19 , 95
  Niet op voorraad
85 artikelen

De mooiste kerstversiering voor Kerst 2024

Tijdens de kerstdagen maken we het huis nog gezelliger met kerstversiering, lichtjes, kaarsen en natuurlijk de kerstboom! Zoek je een duurzaam alternatief voor de dennenboom? Bekijk dan onze houten kerstbomen, die je vol kunt hangen met de mooiste kerstdecoratie, zoals onze vilten hangers. Kerst, en eigenlijk de hele donkere decembermaand, is niet compleet zonder sfeervolle lichtjes: in de boom natuurlijk, maar ook op tafel en op de vensterbank. Zo kan jij je hele huis van top tot teen versieren met onze mooie kerstversiering.

Kerst recepten en tips om je tafel te dekken met Kerst 

Zoek je inspiratie voor lekkere recepten voor Kerst? Want bij Kerst hoort lekker eten, met veel plezier klaargemaakt voor de mensen die je dierbaar zijn. Bekijk dan onze recept ideeën voor een voorgerecht voor Kerst, een recept voor een hoofdgerecht met groente (onze spectaculaire Biet Wellington) en natuurlijk een feestelijk dessert! Van al dat lekkers geniet je nog meer aan een feestelijk gedekte tafel, helemaal in je eigen stijl. Servies, bestek en stijlvol glaswerk tot tafelkleden, tafellopers en servetten in de mooiste kleuren en prints, bij Dille & Kamille vind je alles voor een sfeervolle kersttafel. 

Kerst 2024 bij Dille & Kamille

Bij Dille & Kamille ben je aan het juiste adres voor al je kerstinkopen. Natuurlijk vind je bij ons volop inspiratie voor de leukste kerstcadeaus, mooi cadeaupapier om je geschenken in te pakken en kerstkaarten om een lieve kerstwens op te schrijven. Vind je het toch lastig om kerstcadeaus uit te zoeken? Dan is onze Dille & Kamille cadeaukaart ideaal om te geven. Of kies uit onze mooie cadeaupakketten die we voor je hebben samengesteld.