Turnhout

Je kunt je bestelling nu ook afhalen bij een Dille & Kamille winkel bij jou in de buurt. Lees meer >

Speciale maatregelen

Om winkelen zo veilig mogelijk te maken voor onze medewerkers en klanten gelden speciale maatregelen. Daarnaast kan je ook bestellingen ophalen bij de winkel. Lees hier meer >


Workshops bij Dille & Kamille - nu ook online

Misschien heb je weleens een Dille & Kamille-workshop gevolgd – dan weet je hoe leuk en gezellig het is om in de winkels creatief aan de slag te gaan. Maar naast de reguliere workshops, willen we je ook graag online inspireren met leuke informatie en tips in de vorm van filmpjes van experts. Zo kun jij (gratis!) een impressie van onze workshops zien, en hopelijk zien we je dan snel bij een ‘live’ workshop in een van onze winkels. Bekijk de online workshops hier. >
 

Adres

Sint-Antoniusstraat 27-29
2300 Turnhout
014 65 14 72

Openingstijden

Maandag 9:30 - 18:00
Dinsdag 9:30 - 18:00
Woensdag 9:30 - 18:00
Donderdag 9:30 - 18:00
Vrijdag 9:30 - 18:00
Zaterdag 9:30 - 18:00
Zondag gesloten -

Let op! Openings- en sluitingstijden kunnen afwijken op feestdagen.

Bijzondere openingstijden

  • Allerheiligen 1 november gesloten
  • Wapenstilstand 11 november gesloten
  • Zaterdag 27 november 9:00 - u
  • Zaterdag 4 december 9:00 - u
  • Zaterdag 11 december 9:00 - u
  • Zaterdag 18 december 9:00 - u
  • Donderdag 23 december 9:30 - 20:00 u
  • Vrijdag 24 december 9:00 - u

Plattegrond

Je bezoek aan Dille & Kamille combineren met een leuk dagje uit? Hieronder vind je enkele tips van het Dille-team in Turnhout:

Wist je dat… Turnhout de stad van de speelkaarten is? In 1826 werden hier de eerste speelkaarten gedrukt door Pieter Jozef Brepols. Ontdek er alles over in het Speelkaartenmuseum

Proef… het broodje-van-de-maand, smul van een uitgebreid ontbijt of geniet van een aperitief op het terras bij Josephine’s. In dit charmante eethuisje in de Bloemekensgang is het heerlijk vertoeven.

Drink… een kopje koffie, thee of warme chocolademelk in het nostalgische Bon-Bonjour. Waan je hier in het Parijs van de jaren ’30 en proef van allerlei lekkers: chocolade, vers gebak en andere zoetigheden.

Wandel… langs de knusse huisjes in het rustige Begijnhof of zoek de natuur op in het Vennengebied. De Klein Engelandhoeve is de ideale uitvalsbasis voor een wandeling in één van de belangrijkste heidegebieden van Vlaanderen.

Mee naar huis… een Turnhouts Troefke! Dit boterkoekje in de vorm van een speelkaart heeft een bodem van chocolade. Je koopt de koekjes bij chocolatier Guy Pas in de Herentalsstraat 16 – hij is trouwens ook de bedenker van dit streekproduct! 

Slaap… bij Hotel Ter Driezen in het centrum van de stad. Kom tot rust in één van de charmante kamers of drink een glaasje in de gezellige gastenlounge met haardvuur.