Bakmix voor bananenbrood, biologisch, 460 gram

Direct online te bestellen
5,25
11,41 / kg
Klantenservice

Voor vragen, tips of hulp kun je met onze klantenservice bellen. Geopend van ma t/m vr van 10.00 tot 17.00 uur.

020-2382160

Of neem contact op via:

klantenservice@dille-kamille.com
Of kom eens langs in één van onze winkels!

Met deze mix maak je eenvoudig een heerlijk bananenbrood: vol van smaak, met een vleugje speculaaskruiden.

Ingrediënten: tarwebloem*, rietsuiker*, bakpoeder (E500ii), speculaaskruiden*, zout.
*van gecontroleerd biologische teelt.

Zelf toevoegen: 5 rijpe bananen, 110 ml zonnebloemolie en 2 eieren.

Bereiding: laat de ongepelde bananen op een bakplaat met bakpapier in 30 min. zacht worden in een voorverwarmde oven (170 ˚C, hetelucht 160 ˚C). Laat ze afkoelen, pel en prak fijn. Meng met de olie en eieren. Voeg de bakmix beetje bij beetje toe en roer tot een glad beslag. Doe over in een ingevet cakeblik en bak in de nog warme oven in 60 min. bruin en gaar.

Koel en droog bewaren

Voedingswaarde voor 100 gr

Energie

 1499 kj /  358 kcal  

Vetten

 0,8 g  

waarvan verzadigde vetzuren

 0,1 g

Koolhydraten

 82,2 g  

waarvan suikers

 42,7 g  

Eiwitten

 6,7 g  

Zout

 2,1 g  


Wist je dat je in onze winkel in Maastricht een grote thee- en koffiehoek vindt? Dille’s eigen Suzanne en Michelle Claire ontwikkelde daar – samen met molen De Vlijt – het perfecte recept voor deze bakmix.

Gegevens
Artikelnummer: 00013076
Meer informatie
Meer informatie
SKU 00013076
Unit kg

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Wil je hier meer over weten? Bekijk onze cookieverklaring voor meer uitleg.