Door enorme drukte duurt het helaas 1 tot 2 dagen langer om je bestelling te verzenden.

De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25
Herfst decoratie - Dille & Kamille

Herfst decoratie

De herfst is hét seizoen om het binnen weer knus en gezellig te maken. Met onze herfstdecoratie, vilten hangers, kaarsen en je eigen vondsten uit de natuur maak je mooie herfsttaferelen in huis.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Herfst decoratie voor in huis

Na een lange zomer buiten zijn we in de herfst weer wat vaker binnen. Maak het daarom gezellig in huis met onze mooie herfstdecoratie. Onze woonaccessoires zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals vilt, zeegras, hout, aardewerk en katoen. Hierdoor neem je het gevoel van buiten een beetje mee naar binnen. Zoals met onze rechthoekige manden met handige handvatten, deze zijn gemaakt van zeegras. Door hun natuurlijke uitstraling zijn ze ideaal om op allerlei plekken in huis te gebruiken: als opberger voor tijdschriften, handdoeken en om je herfst knutselspullen in te bewaren.

Herfst versiering knutselen

Naast je huis versieren met onze mooie herfst decoratie, kun je natuurlijk ook zelf je eigen decoratie knutselen. Maak bijvoorbeeld een dromenvanger met herfstbladeren of een bijzondere slinger van gedroogde sinaasappelschijfjes. Ook leuk: ga kleuren! Speciaal voor de herfst hebben wij een kleurplaat gemaakt met allerlei soorten kruiden en pompoenen om in te kleuren. Download hem hier

Herfstdecoratie op tafel

Gebruik de kleinere artikelen van onze herfst decoratie om de tafel extra gezellig te dekken. Maak bijvoorbeeld een mooi herfststuk met takken, kastanjes en onze vilten hangers van paddenstoelen, eikels en pompoenen als blikvanger op tafel. Bekijk ook het mooie Strooitakjes servies in ons thema ‘herfst op tafel’ voor meer inspiratie.