De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25

Cadeaupakketten

Ben je op zoek naar inspiratie voor leuke cadeaus voor kerst, een verjaardag of gewoon zomaar? Bij Dille & Kamille vind je handige cadeaupakketten. Onze cadeaupakketten zijn met veel zorg vooraf samengesteld en zijn daarom ideaal om te geven. Bovendien zit er met onze verschillende thema’s voor iedereen wat leuks bij!

Van hoog naar laag sorteren
2 artikelen gevonden
Van hoog naar laag sorteren
2 artikelen gevonden

Duurzame cadeaupakketten

Bij ons ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar duurzame cadeaupakketten. Onze pakketten voor een duurzame schoonmaak zoals het ‘no waste’ pakket en onze duurzame shampoos zijn erg origineel en bijzonder om cadeau te doen. Daarnaast vind je ook cadeaupakketten voor echte natuurliefhebbers, zoals ons pakket om zelf kiemgroente te kweken en ons cadeaupakket met een leuk vogelhuisje en vogelvoer. Hiermee maak je niet alleen de ontvanger van het cadeau, maar ook de vogels blij!

Cadeaus om te verwennen

Het is altijd leuk om iemand met een cadeaupakket te verwennen. Met onze verwenpakketten om lekker te ontspannen, met heerlijke verzorgingsproducten of met fijne kaarsen, doe je iedereen een plezier. Maar ook kookpakketten zijn ideaal om te geven, maak hiermee bijvoorbeeld de lekkerste pizza’s, bananenbrood en kruidenboter. Echte bakliefhebbers doe je hiermee een groot plezier, maar daarnaast is het ook een perfect cadeau voor de meer onervaren bakkers. In onze cadeaupakketten zit namelijk alles wat je nodig hebt, zodat iedereen een heerlijk gerecht op tafel kan zetten!

Cadeaupakketten bij Dille & Kamille

Je kunt eenvoudig online onze cadeaupakketten bestellen, maar je bent uiteraard ook van harte welkom in onze winkel om hier jouw eigen pakket samen te stellen. Onze medewerkers helpen jou hier graag bij! Mocht je het toch nog lastig vinden wat voor cadeau je aan iemand moet geven, dan zit je altijd goed met de Dille & Kamille cadeaukaart. Kies het bedrag en bestel jouw fysieke of digitale cadeaukaart in onze webwinkel. De gelukkige ontvanger kan van de bon zelf iets leuks uitkiezen uit ons gehele assortiment.