Keukenschorten

Tijdens het koken gebeurt het nog wel eens dat er geknoeid wordt. Je wilt dan natuurlijk ook niet dat jouw kleding onder de spetters komt te zitten. Daarnaast hebben onze keukenschorten allerlei leuke kleuren en printjes, hiermee creëer jij een feestje tijdens het koken en bakken!

Van hoog naar laag sorteren
26 artikelen gevonden
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
26 artikelen gevonden
Pagina

Keukenschorten om vlekken tegen te houden

Een keukenschort komt voor alle thuiskoks goed van pas. Wanneer je een taart aan het bakken bent of een heerlijke zelfgemaakte pasta, kan het nog wel eens een smeerboel worden. Zeker tijdens het mixen kunnen de spetters in het rond vliegen. Met een keukenschort bescherm je jouw kleding dus optimaal! Een keukenschort is daarbij niet alleen handig voor in de keuken, maar is bijvoorbeeld ook ideaal voor tijdens het barbecueën tijdens een lekkere zomeravond.

Onze schorten met bijpassend keukentextiel

Met onze keukenschorten is het altijd gezellig in de keuken. Onze schorten zijn namelijk beschikbaar in veel verschillende kleuren en met leuke prints. Zo is er altijd wel een schort dat bij jouw keuken en stijl past. Om jouw keukentextiel allemaal bijpassend te houden, hebben we leuke prints en kleuren die allemaal bij elkaar passen. Zo creëer je zelf leuke sets met keukendoeken, pannenlappen, ovenwanten, theedoeken en natuurlijk ook met een bijpassend keukenschort.

Keukenschorten van biologisch katoen

Onze keukenschorten zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Door de leuke prints en kleuren staan onze praktische schorten leuk en voorkomen ze daarnaast ook nog vlekken op je kleding tijdens het koken. In het handige zakje aan de voorkant kan jij je keukengerei in kwijt. In ons assortiment hebben we naast keukenschorten, ook een sloof. Deze praktische sloof is gemaakt van zacht katoen en is handig voor het gebruik tijdens dagelijkse klusjes in huis tuin of in de keuken. Zo kan je in het zakje aan de voorzijde allerlei spulletjes kwijt.