Breda

Je kunt je bestelling nu ook afhalen bij een Dille & Kamille winkel bij jou in de buurt. Lees meer >

Adres

Veemarktstraat 41
4811 ZC Breda
076 515 80 18

Openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 9:30 - 18:00
Woensdag 9:30 - 18:00
Donderdag 9:30 - 21:00
Vrijdag 9:30 - 18:00
Zaterdag 9:30 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00

Bijzondere openingstijden

  • Zaterdag 27 november 9:00 - u
  • Zaterdag 4 december 9:00 - u
  • Zaterdag 11 december 9:00 - u
  • Zaterdag 18 december 9:00 - u
  • Vrijdag 24 december 9:00 - u

Plattegrond

Je bezoek aan Dille & Kamille combineren met een leuk dagje uit? Hieronder vind je enkele tips van het Dille-team in Breda:

Wist je dat…
 Breda een museum heeft dat helemaal gewijd is aan de beeldcultuur? In het Stedelijk Museum worden in wisselende tentoonstellingen beelden uit film, mode, kunst, architectuur en wetenschap getoond.

Ontdek… de historische binnenstad van Breda met een gids. De ‘Historische Kilometer’ is een stadswandeling die je laat kennismaken met o.a. het Kasteel van Breda, de Grote Kerk en het Chassé Theater.

Geniet… van de lekkere tapas in de Boterhal. In het monumentale pand aan de Grote Markt is het heerlijk borrelen met een glas wijn of een speciaalbiertje.

Bezoek… het gezellige Begijnhof aan de Catharinastraat. Naast begijnenwoningen en een kerk vind je hier ook een unieke kruidentuin en een museum. Ook leuk: vaar zelf met een bootje door de singels van Breda en ontdek de stad vanaf het water. 

Proef… allerlei lekkers bij Sip First. Een sfeervolle, dynamische koffietent zonder het formele karakter van een restaurant. Een plek waar je in een easy-going, ontspannen sfeer kunt genieten van een perfecte kop koffie, heerlijke thee en waanzinnig comfort food.

Wandel… door het statige Mastbos aan de rand van Breda. Of ga fietsen in het prachtige Markdal, een natuurgebied met weilanden vlakbij de grens met België. 

Mee naar huis… brood, groente, fruit en zuivel van de wekelijkse bio-markt aan de Veemarkt. 

Logeer… op een bijzondere plek in de binnenstad bij Hotel Nassau Breda. Dit unieke hotel in een monumentaal pand is sfeervol ingericht en biedt de gasten een unieke belevenis. Hotel Nassau Breda is van oorsprong een uitgebreid complex van diverse rijksmonumenten in één van de oudste straten van Breda.