Middelburg

Dille & Kamille Middelburg is open!

Als franchise in Middelburg helpen wij u graag aan uw favoriete Dille & Kamille artikelen! Het is niet meer nodig om een reservering te maken, u bent weer van harte welkom in onze winkel op ieder gewenst moment.

Adres

Langeviele 30-34
4331 LV Middelburg
0118 62 56 36

Openingstijden

Maandag 11:00 - 17:30
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 17:00
Zondag Gesloten -

Koopzondag (eerste van de maand) 12:00 - 16:00

Plattegrond

Je bezoek aan Dille & Kamille combineren met een leuk dagje uit? Hieronder vind je enkele tips van het Dille-team in Middelburg:


Wist je dat… 
Middelburg de vijfde monumentenstad van Nederland is? De 14e eeuwse abdijtoren Lange Jan in het centrum van de stad torent boven meer dan 1200 monumenten uit. Ontdek de stad ook vanuit een ander perspectief en scheep in voor een tochtje over de oude grachten

Geniet… van een zelf gebakken taartje bij De Juf, een bijzonder ijsje van Fresco of een heerlijke lunch bij De Vriendschap. Dit café-restaurant heeft een fijn terras aan de Grote Markt – ideaal plekje op een zonnige dag!

Bezoek… het Zeeuws Museum en bewonder de prachtige Zeeuwse wandtapijten, de beroemde Zeeuwse klederdracht en sieraden en een mooie collectie hedendaagse kunst. Op de zolder van het museum vind je de 'Wonderkamers' – drie grote transportkisten die ingericht zijn met de meest uiteenlopende Zeeuwse en exotische objecten.

Proef… van de heerlijke zuurdesem broden, Zeeuwse bolussen en speculaas bij bakkerij De Smaak van Toen. In deze ambachtelijke bakkerij houden ze van pure producten – de geuren van de verse broodjes en taartjes doen ons altijd watertanden!

Wandel… in het unieke Zeeuwse landschap rond de stad. Ontdek bijvoorbeeld het park- en bosgebied van Landgoed Ter Hooge of ga wandelen door de polders ten noorden van Middelburg. 

Mee naar huis… planten, biologische zaadjes en tuinspulletjes van stadstuinwinkel Plantaardig. Je kan hier ook workshops volgen en je kamerplanten kunnen hier ‘op hotel’ terwijl jij op vakantie bent. 

Slaap… in één van de prachtige kamers van boutique hotel Roosevelt, midden in het centrum van de stad. De gezellige zithoekjes in de lounge, de stijlvolle hotelbar en de ruime tuin maken van dit hotel een bijzonder plekje om te logeren.