Gezellige herfsthoekjes in huis

De herfst is hét seizoen om het weer knus en gezellig te maken in huis! Met onze herfstdecoratie, vilten hangers, kaarsen en je eigen vondsten uit de natuur maak je mooie herfsttaferelen op de vensterbank, het dressoir en bijzettafeltjes.

Benodigdheden

*Verkrijgbaar bij Dille & Kamille

Zo maak je een herfsthoekje 

  1. Kies een mooie plek om je herfsthoekje te maken, bijvoorbeeld in de vensterbank, op een groot dienblad of op een tafeltje. Voor een extra leuk effect kan je als basis ook een stoel gebruiken.
  2. Zet een paar paddenstoelen of pompoenen, in verschillende maten en kleuren, bij elkaar en leg of hang het slingertje erbij.
  3. Leg er zoveel dennenappels, kastanjes en bladeren bij als je wilt en zet er eventueel een paar kaarsen in een mooie kleur bij.
  4. Je herfsthoekje is klaar om van te genieten!

Herfsthoekjes op tafel en vensterbank

De mooie takken zijn een cadeautje van de natuur. Wij geven hier onze eigen draai aan door ze vol te hangen met vilten en gehaakte hangers:

De vensterbank leent zich ook goed voor een gezellig herfsttafereel. Liefst met een kandelaar en kaars, voor een lichtje in de steeds langere avonden. De gedroogde sinaasappelschijfjes maak je zelf, bekijk hier hoe je dat doet.

Herfsthoekjes op bijzettafeltjes en stoelen

Maak een mooie herfstwandeling en wie weet, vind je een aantal mooie bladeren of hulsttakjes voor in een herfsthoekje:

De bank kleden we aan met een fijn, warm plaid en zachte kussens in natuurlijke kleuren. Op het krukje laten we natuurlijk ruimte over om een warm drankje op te zetten.

Mooi om te combineren met onze rieten manden