Voor foodies en kookfans

Vind hier het perfecte cadeautje voor iedere foodie en kookliefhebber. Ontdek ons assortiment van smaakvolle cadeautjes en handige keukenbenodigdheden om elke thuiskok mee te verrassen. 

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
2 70
2 70
Kleur
50 artikelen
50 artikelen
Pagina

Geef inspiratie voor lekkere recepten cadeau

Als je op zoek bent naar inspiratie voor nieuwe recepten, zijn kookboeken een must-have. Dille & Kamille heeft een uitgebreide collectie kookboeken, variërend van Hollandse en Italiaanse klassiekers tot vegetarische recepten en nog veel meer. Een kookboek is altijd een leuk cadeau, ook in combinatie met onze handige kookboekenstandaard.

Fijn keukentextiel voor in de (nieuwe) keuken

Maak koken nog fijner met onze mooie schorten, pannenlappen en ovenwanten. Deze zijn niet alleen praktisch, maar geven ook een gezellig accent aan de keuken. Ons keukentextiel is leuk om cadeau te doen, bijvoorbeeld aan iemand die het huis uit gaat of bij een housewarming. Fijn om te weten: ons keukentextiel is van biologisch katoen en GOTS gecertificeerd.

Hoogwaardige ingrediënten om kookliefhebbers te verrassen

Met onze zwarte biologische pasta linguine met inktvisinkt kan je een kookliefhebber echt verrassen! Samen met onze balsamico azijn van hoge kwaliteit en een fijne pastasaus maak je er een echt Italiaans cadeaupakket van. Maar we hebben ook heerlijke bakmixen voor cake en koekjes of geef ons vanille-extract cadeau, waarmee je smaak geeft aan desserts en gebak.

Handige keukenhulpjes

Een fanatieke kookliefhebber kan niet zonder handige keukenhulpjes. Zo hebben we een spiraalsnijder om ‘spirelli’ te maken met bijvoorbeeld courgette, aardappel, wortel of andere stevige groenten en fruit. Of bekijk onze pastamachine uit Italië. De pastamachine heeft drie verschillende rollers: voor lasagnevellen, voor tagliatelle (brede lintpasta) en voor tagliolini (smalle lintpasta). Ontdek ons assortiment en kies een bijzonder cadeau voor foodies en kookliefhebbers.