Boodschappenlijst
Ingrediënten
- 250 g bloem, 250 g suiker, 250 g roomboter
- 2 tl bakpoeder, snufje zout
- 1 el gingerbreadkruiden*
- 5 eieren
- 2/3 pot abrikozen & amaretto confituur
- 2 tabletten witte chocolade yoghurt & blauwe bes*
- Chocofruit blauwe bessen in pure chocolade*
Bereiding
- Meng bloem, suiker, bakpoeder, zout en gingerbreadkruiden. Doe de boter erbij en mix tot een luchtig geheel.
- Voeg een voor een de eieren toe.
- Vet het cakeblik in, vul voor een kwart met beslag en strijk glad. Verdeel hier de confituur over, maar laat de randen vrij, en stort vervolgens de rest van het beslag erop.
- Bak de cake in ca. 60 minuten gaar in de oven (160 °C).
- Smelt de chocolade in de steelpan, giet over de afgekoelde cake en bestrooi met chocofruit.