Zin in Kerst!

Kerst bij Dille & Kamille

Het huis helemaal in kerstsfeer brengen, alle cadeautjes verzamelen, kerstkoekjes bakken en de adventskalender vullen… Wij hebben zin in Kerst en genieten van de voorbereidingen!

 

Naar alle kerstdecoratie

Kerst bij Dille

Kerstboomversiering

Advent met Dille & Kamille

In veel landen is het een traditie om in deze periode elke dag, of week, thuis een adventskaars te branden. Bij Dille & Kamille hebben we naast adventkaarsen en kandelaars, ook verrassende adventskalenders.

Creatieve ideeën om af te tellen naar Kerst > 
DIY: maak je eigen adventskalender >
Bekijk al onze artikelen voor Advent >


Knutselen met Kerst

Hang de boom vol met zelfgemaakte kerstklokjes en zelfgebakken koekjes, en versier het hele huis met kerstgroen. Met onze leuke DIY's maak je er een creatieve Kerst van!

DIY: Kerstkoekjes om in de boom te hangen >
DIY: een prachtige kerstkrans! >
DIY: Kerstklokjes maken >
Bekijk hier al onze DIY's voor Kerst>

Naar alle cadeau ideeën

Kerst bij Dille

Cadeau ideeën

Kerst met Dille

Steun Elin de sneeuwuil

Elin is een lief sneeuwuiltje om in de kerstboom te hangen. Met de aankoop van een hanger van Elin steun je met 1 euro het Noordpoolprogramma van WWF en help je het leefgebied van de sneeuwuil, en alle andere Noordpoolbewoners, te beschermen.

Lees hier meer over Elin en de samenwerking met WWF >

Kerst met Dille

Lekkers voor Kerst

Met de feestdagen in zicht bakken we in deze tijd ook extra feestelijk. Van koekjes in allerlei vormen en een traditioneel gingerbreadhuis (koekhuisje) tot een overheerlijke cake en kerstkoekjes om in de boom te hangen!

Onze favorieten om lekker te genieten