Boodschappenlijst
Ingrediënten
- Paddenstoelenmix
- Risotto met pompoen*
- 100 ml witte wijn
- 75 g Parmezaanse kaas
- 1 l bouillon
- 1 potje crema di zucca (pompoencrème)*
- Boter en olie*
- Tijm
Benodigdheden
*Verkrijgbaar bij Dille & Kamille
Bereiding
- Bak de paddenstoelen in een beetje boter goudbruin.
- Verhit wat olie in de pan en bak de risotto al omscheppend glazig.
- Voeg de witte wijn en Parmezaanse kaas toe en bak 1 à 2 minuten mee.
- Blus de rijst af met een beetje bouillon. Voeg telkens wat bouillon toe zodra het vocht is geabsorbeerd. Ga door tot de rijst beetgaar is.
- Verwarm de pompoencrème in de steelpan op laag vuur.
- Schep de paddenstoelen door de risotto en verdeel de warme pompoencrème erover.
- Rasp voor het serveren nog wat Parmezaanse kaas over het gerecht.
- Werk de pompoenrisotto af met een takje tijm.