Zaaien

Bij Dille & Kamille hebben wij de fijnste biologische groentezaden en bloemzaden voor in jouw tuin of de bloempotten op je balkon. 

54 artikelen
Pagina
 1. Etiket krijtbordje met knijper, vurenhout
  Etiket krijtbordje met knijper, vurenhout
  1,25
 2. Kweekkas, glas en metaal, groot
  Kweekkas, glas en metaal, groot
  29,95
 3. Potje met peterselie
  Potje met peterselie
  2,25
 4. Potje met biologische basilicum
  Potje met biologische basilicum
  2,25
 5. Potje met biologische koriander
  Potje met biologische koriander
  2,25
 6. Bloempotje, roodsteen, grijs, Ø 6,5 cm
  Bloempotje, roodsteen, grijs, Ø 6,5 cm
  0,65
54 artikelen
Pagina

Het zaaien van je eigen groenten

Naast dat het ontzettend leuk en duurzaam is om je eigen groentezaden te kweken, zijn ze vaak ook nog eens veel lekkerder dan de groente uit de supermarkt. Daarbij is het zien groeien van jouw eigen groente natuurlijk altijd spannend en ook een plezier voor het oog. Het volgen van het proces van een kleine opkomende kiem uit de groentezaden tot een volwassen plant is ontzettend leuk en vervolgens kan je er de lekkerste gerechten mee maken.

Biologische bloemen- en groentezaden

Al onze bloemen- en groentezaden zijn biologisch en zijn dus geteeld zonder het gebruik van kunstmest of andere chemische bestrijdingsmiddelen. Onze bloemenzaden zijn verpakt per bloemsoort, maar uiteraard kan je ook kiezen voor een leuke mix met verschillende bloemen. Onze bloemenzaden trekken vlinders en bijen aan en zorgen voor een gezellig drukke en duurzame tuin. Ook kan je de bloemzadenmengsels gebruiken voor het plukken van kleurrijke veldboeketten. Hoe meer je van de bloemen plukt, hoe langer de bloemen door blijven bloeien.

Handigheidjes voor tijdens het tuinieren

Groene vingers hebben, is bij ons overigens niet nodig! Wij hebben namelijk allerlei handige hulpmiddelen die jou helpen bij het tuinieren. Zo hebben we handig tuingereedschap, zoals potgrond, schepjes en leistenenbordjes, maar bijvoorbeeld ook een moestuinkalender. Hier staat precies in wanneer je wat wel en niet moet doen. Mocht je nu geen ruimte hebben of geen handige plek in de tuin kunnen vinden, dan hebben wij ook een heel fijn kweekkasje. Hier kan je al jouw (kruiden)plantjes in zaaien en opwekken, maar bijvoorbeeld ook een hele verzameling aan leuke plantjes in zetten.