De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25

Aan tafel

Samen aan tafel, de tijd nemen voor elkaar en genieten van lekker eten – maak er het gezelligste moment van de dag van. Met servies, glazen en tafeltextiel van Dille & Kamille geef je je tafel kleur en sfeer. Van dagelijks ontbijtje tot alles-uit-de-kast-diner: aan een met liefde gedekte tafel smaakt alles lekkerder!

Onze favorieten


Tips en inspiratie


#dillekamille

Een kijkje bij jou in huis


Dille & Kamille houdt van natuurlijke eenvoud, ook op tafel. Voor een snel doordeweeks ontbijt of voor een feestelijk etentje, we kiezen voor eenvoudige, tijdloze vormen en mooie materialen uit de natuur, zoals katoen, linnen, aardewerk en – liefst hergebruikt – glas.

Eenvoudig of uitgebreid, van placemats en tafellopers tot serviesgoed, bestekkleurige tafelkleden en kaarsen, bij ons vind je alles voor een gastvrij gedekte tafel. Kies je voor ontbijtservies met een vrolijk randje, voor eenvoudig wit porselein of juist ambachtelijk 'rood steen'? Voor nostalgisch emaille (ook leuk voor een picknick of in de tuin!), een elegante taartschaal of voor prachtig groen glas uit Marokko? Drink je je thee graag uit een stoere mokof zet je het liefst een klassieke theepot op tafel? 

Hoe je je tafel ook aankleedt, met Dille & Kamille maak je er elke dag een feestje van!