Karaffen

Wijn, limonade, water met fruit, sangria, glühwein … Je favoriete drankje smaakt nog lekkerder uit een mooie karaf. De karaffen van Dille & Kamille schenken makkelijk en ze staan nog mooi op tafel ook!

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
7 12
7 12
5 artikelen
5 artikelen

Karaffen van glas

Bij Dille & Kamille vind je glazen karaffen in heel veel soorten en maten. Om dagelijks te gebruiken of om op speciale momenten je favoriete drankjes uit te serveren. Combineer onze karaffen met bijpassende wijn- of water- en limonadeglaasjes om gezellig en in stijl te proosten met elkaar. 

Water en zelfgemaakte drankjes

Water is gezond en de beste dorstlesser. Om te zorgen dat je elke dag genoeg drinkt, kun je een karaf met water in je zicht zetten. Liever iets meer smaak? Voeg aan het water wat vers fruit en muntblaadjes toe, of gebruik onze limonadesiroop zakjes voor een kan vol zomerse limonade. Heerlijk verfrissend en het staat nog gezellig op tafel ook! Ook je favoriete ijsthee maak je natuurlijk zelf. Zet de karaf met de ijsthee eerst even in de koelkast om hem daarna lekker koud te serveren.  
En vergeet de ijsblokjes niet voor nog meer verkoeling!

Wijn

Door wijn vooraf over te schenken in een decanteerkaraf komt de wijn op smaak en komt het bouquet goed tot zijn recht. Naast functioneel is de decanteerkaraf van Dille & Kamille ook mooi voor op tafel en perfect om tijdens een gezellig etentje de wijn mee uit te serveren.