Voorraadpotten

Bewaar koffie, pasta, rijst en andere etenswaren in de mooie voorraadpotten van Dille & Kamille. Handig en sfeervol!

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
1 11
1 11
Kleur
30 artikelen
30 artikelen
Pagina

Ruim je keuken op met de voorraadpotten van Dille & Kamille

Koken doe je graag in een opgeruimde keuken. Want het kookt een stuk fijner als je aanrecht niet vol ligt met halfvolle verpakkingen met bijvoorbeeld pasta, rijst of meel. Daarom vind je bij Dille & Kamille mooie en grote voorraadpotten. Zo kun je alles netjes en overzichtelijk bewaren en voeg je ook nog eens sfeer toe aan je keuken. Met ons klassieke, zelfklevende etiket kun je de voorraadpot bovendien handig labelen, zodat je altijd precies weet wat erin zit. Je kunt hier dan ook opschrijven wanneer je de etenswaren in de voorraadpot hebt gedaan.

Glazen voorraadpot met deksel

Bij Dille & Kamille vind je glazen voorraadpotten met verschillende soorten deksels. We hebben glazen voorraadpotten met kurken, houten, bamboe en glazen deksel. Zo vind je altijd de voorraadpot die in de stijl van je keuken past. Je kunt ook kiezen voor een van onze apothekerspotten in donker of doorzichtig glas. Zo voeg je een nostalgisch sfeertje toe aan je keuken. En als de apothekerspotten (tijdelijk) leeg zijn, kun je ze ook gebruiken als vaasje. Genoeg om uit te kiezen dus!

Luchtdichte voorraadpot met afsluitring

Je wilt natuurlijk wel zeker weten dat je etenswaren goed opgeborgen zitten in de voorraadpotten. Onze voorraadpotten zijn voorzien van een luchtdichte afsluiting door middel van bijvoorbeeld een afsluitring. Zo blijven je etenswaren langer vers!

Voorraadpotten van gerecycled glas

Je kunt bij ons ook kiezen voor voorraadpotten van gerecycled glas. Daar haal je niet alleen een mooie, maar ook een duurzame voorraadpot in huis. Het gerecycled glas wordt gemaakt op een lagere temperatuur dan ‘nieuw’ glaswerk, waardoor met de productie van gerecycled glas veel energie wordt bespaard. Het gerecyclede glas wordt ambachtelijk gemaakt. Dit zorgt ervoor dat kleur, dikte en formaat per voorraadpot iets kunnen afwijken. Op die manier heb je altijd een unieke voorraadpot in huis!