Verzorg je voeten met ons stappenplan

Een dag hard werken, een stevige wandeling, de hele dag staan… Onze voeten hebben het zwaar te verduren. Door je voeten goed te verzorgen, geef je ze de aandacht die ze verdienen. Neem een momentje voor jezelf en verwen je voeten met ons stappenplan. In slechts 5 stappen en met onze fijne verzorgingsproducten komen je voeten volledig tot rust en worden ze weer heerlijk zacht en fris. Voor je het weet loop je weer op wolkjes!

Benodigdheden:

*Verkrijgbaar bij Dille & Kamille

Volg deze stappen: 

  1. Scrub zachtjes om dode huidcellen te verwijderen en je voeten zijdezacht te maken. Onze voetenscrub met natuurlijke extracten van tijm, calendula en rozemarijn is fijn om aan te brengen op droge voeten, ruikt heerlijk en scrubt subtiel. Na het scrubben kun je zo het voetenbadje in! 
  2. Geef je voeten een lauwwarm voetenbadje. Voeg een paar druppels verzorgende olie toe aan het warme water, bijvoorbeeld onze badolie eucalyptus & rozemarijn. Laat je voeten 15 tot 20 minuten weken. Zo kunnen je voeten ontspannen en wordt de huid zachter. 
    • Tip 1: Zet een thermosfles met heet water naast je neer om je voetenbadje op te warmen als het water is afgekoeld. Let op: Schenk het warme water niet direct op je voeten, maar voorzichtig langs de binnenkant van het teiltje. 
    • Tip 2: Masseer je voeten met voetenscrubzout of wrijf er overheen als het zout op de bodem van het teiltje ligt voor een verkwikkende voetmassage. 
  3. Na het weken pak je de ruwe plekjes op je voeten aan met onze puimsteen. Door de ruwe structuur van de steen verwijder je makkelijk de harde huid onder en langs de randen van je voeten en hielen. Gebruik eventueel nog een beetje voetenscrub om de laatste restjes eelt te verwijderen. 
  4. Spoel je voeten af, droog ze met een zachte handdoek en smeer ze in met onze rijke en verzorgende crème. Onze hand- en voetencrème met sheabutter, macadamia olie en calendula-extract trekt snel in. Ideaal als je niet zoveel tijd hebt om de crème in te laten trekken.
  5. Hoef je de deur nog niet meteen uit? Trek fijne sokken aan en rol je voeten een tijdje over een massageroller. Een heerlijke laatste stap voor de ultieme ontspanning!