Leiden

Onze winkelteams organiseren regelmatig iets leuks: er wordt bv. iets lekkers gemaakt om te proeven, je kunt zien hoe je onze keukenhulpjes kan gebruiken, er is een 'late night shopping' of een gezellige braderie. Klik hier voor alle activiteiten.

Adres

Botermarkt 10
2311 EM Leiden
tel: 071 512 55 54

Openingstijden

Maandagvan 9.30u tot 18u
Dinsdagvan 9.30u tot 18u
Woensdagvan 9.30u tot 18u
Donderdagvan 9.30u tot 21u
Vrijdagvan 9.30u tot 18u
Zaterdagvan 9.30u tot 17.30u
Zondagvan 12u tot 17u (uitgezonderd feestdagen)
De webwinkel van Dille & Kamille is altijd open

Plattegrond

Waarom je bezoek aan Dille & Kamille niet combineren met een leuk dagje uit? Hieronder vind je enkele tips van het Dille-team in Leiden:

Wist je dat…
Leiden bijna 2800 monumenten telt? Leer de stad op een leuke manier kennen door een wandeling langs de mooiste straten, steegjes en hofjes
 of maak een rondvaart door de grachten.


Geniet… in de huiselijke sfeer van onze buren, eethuis Vooraf en Toe
 van een uitgebreid ontbijt of een lekkere lunch. Extra gezellig op woensdag en zaterdag als het markt is! Aan de muren hangt werk van hedendaagse kunstenaars in wisselende exposities.


Bezoek… Naturalis
, het natuurhistorisch museum, en ontdek alles over de biodiversiteit op aarde. De collectie telt 37 miljoen (!) objecten, w.o. een schitterende verzameling fossielen. 

Proef… van de vers gebrande koffie bij koffiebranderij Borgman & Borgman
. Espresso, latte of slow coffee – hier ben je aan het juiste adres! 

Wandel… in de Hortus Botanicus
 aan het Rapenburg, de oudste plantentuin van Nederland. Of ga wandelen, fietsen of skaten in het polderpark Cronesteijn – hier vind je een oud landgoedbos, een moerastuin, vlinderweitjes en hooilandjes. Leuk voor jong en oud!

Naar huis… verstuur je een bijzonder kaartje van Francobolli
. Op dit leuke adres drink je een kopje koffie terwijl je een ansichtkaartje volschrijft. Stop je kaartje in de unieke verzamelwand en de medewerkers doen het op de bus op de datum dat jij het wilt! 

Slapen… doe je in Hotel Nieuw Minerva
 aan de Oude Rijn in hartje Leiden. De kamers in dit 16e eeuwse grachtenpand hebben allemaal een unieke inrichting en stijl. Kies jij voor de Delfts Blauwe kamer, de Jachtkamer of de fraaie 'Deftige kamer'?