Utrecht

Onze winkelteams organiseren regelmatig iets leuks: er wordt bv. iets lekkers gemaakt om te proeven, je kunt zien hoe je onze keukenhulpjes kan gebruiken, er is een 'late night shopping' of een gezellige braderie. Klik hier voor alle activiteiten. 

Adres

Oudegracht 190-192
3511 NP Utrecht
tel: 030 238 13 07

Openingstijden

Maandagvan 9.30u tot 18u
Dinsdagvan 9.30u tot 18u
Woensdagvan 9.30u tot 18u
Donderdagvan 9.30u tot 21u
Vrijdagvan 9.30u tot 18u
Zaterdagvan 9.30u tot 18u
Zondagvan 12u tot 18u (uitgezonderd feestdagen)
De webwinkel van Dille & Kamille is altijd open

Plattegrond

Waarom je bezoek aan Dille & Kamille niet combineren met een leuk dagje uit? Hieronder vind je enkele tips van het Dille-team in Utrecht:

Wist je dat… Utrecht één van de mooiste grachtensteden van Europa is? De Oudegracht is de bekendste van de vele Utrechtse grachten – deze 2 kilometer lange gracht loopt van noord tot zuid door de stad. Leuk weetje: de eerste Dille & Kamille-winkel opende in 1974 in één van de unieke werfkelders aan Oudegracht. 

Bezoek… Museum Cathereineconvent en bewonder de middeleeuwse meesterwerken. In dit rijksmuseum voor religieuze kunst ontdek je alles over het heden en verleden van het christendom in Nederland.

Geniet… van Scandinavische lekkernijen bij Carla’s Conditorie. Alles wat hier op het menu staat, kan je ook meenemen als lunch of tussendoortje. 

Ontdek… het prachtige Rietveld Schröderhuis net buiten de stad. Dit unieke woonhuis uit 1924, ontworpen door de beroemde architect Gerrit Rietveld, is beschermd als Werelderfgoed. Het opvallende huis is helemaal ingericht volgens de beginselen van De Stijl.

Wandel… in één van de mooiste binnentuinen van Nederland: het Pandhof van de Domkerk. Deze prachtige kloostertuin ligt verborgen achter een muur – een oase van het rust in het hart van de stad.

Mee naar huis… broodjes en taartjes van De Bakkerswinkel. Hier koop je o.a. speciale broodjes met vijgen of zongedroogde tomaten, heerlijke brioches en baguettes. In de gezellige lunchroom in de werfkelder kan je meteen proeven.

Logeer… in de luxueuze B&B Gregorius aan de statige Nieuwe Gracht. Deze voormalige school werd stijlvol gerenoveerd en is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van Utrecht.