Aalst

Speciale maatregelen

Om winkelen zo veilig mogelijk te maken voor onze medewerkers en klanten gelden speciale maatregelen. Daarnaast kan je ook bestellingen ophalen bij de winkel. Lees hier meer >


Workshops bij Dille & Kamille - nu ook online

Misschien heb je weleens een Dille & Kamille-workshop gevolgd – dan weet je hoe leuk en gezellig het is om in de winkels creatief aan de slag te gaan. Maar naast de reguliere workshops, willen we je ook graag online inspireren met leuke informatie en tips in de vorm van filmpjes van experts. Zo kun jij (gratis!) een impressie van onze workshops zien, en hopelijk zien we je dan snel bij een ‘live’ workshop in een van onze winkels. Bekijk de online workshops hier. >
 

Adres

Lange Zoutstraat 36
9300 Aalst
053 80 25 61

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag gesloten -

Let op! Openings- en sluitingstijden kunnen afwijken op feestdagen.

Bijzondere openingstijden

  • Zaterdag 27 november 9:00 - u
  • Zaterdag 4 december 9:00 - u
  • Zaterdag 11 december 9:00 - u
  • Zaterdag 18 december 9:00 - u
  • Donderdag 23 december 9:30 - 20:00 u
  • Vrijdag 24 december 9:00 - u

Plattegrond

Je bezoek aan Dille & Kamille combineren met een leuk dagje uit? Hieronder vind je enkele tips van het Dille-team in Aalst:  

Wist je dat…
 je Aalst ook vanop het water kan ontdekken? Door een boottocht op de Dender leer je de stad en haar prachtige omgeving op een bijzondere manier kennen. Of ga op stap met een gids en luister naar de verhalen over volksfeest Aalst Carnaval en de bezienswaardigheden in de ‘Ajuinenstad’.

Geniet… van een heerlijk kopje koffie bij Phillimonius. Barista Jo maakt de beste cappuccino, espresso en latte van de stad. Vergeet ook niet te proeven van de huisbereide taarten – de citroenkaastaart is onze favoriet!

Bezoek… tentoonstellingen, concerten, performances in het centrum voor hedendaagse kunst ‘Netwerk’. Dit project in een voormalige textielfabriek vlakbij het station, toont inspirerend werk van kunstenaars uit binnen- en buitenland. 

Proef… van een kommetje verse soep bij Soeptrien. In deze gezellige soepbar kan je elke dag kiezen uit 3 smakelijke soepen. 

Mee naar huis… de enige echte Aalsterse Vlaai. Een traditioneel streekproduct met kandijsiroop en foelie volgens geheim recept – koop jouw vlaai bij Bakkerij Lowie

Wandelen… in het mooie natuurgebied ‘De Osbroek’. Grasvlaktes, bos en natte ruigtes – hier is veel te ontdekken. In dit gebied grazen Konikspaarden en Gallowayrunderen, zo ontwikkelt zich een nieuwe wildernis die rijk is aan planten- en diersoorten.

Slapen… doe je bij ‘La vie en roses’. Marleen en Stefaan heten je welkom in de charmante gastenkamers op hun rozenkwekerij. Deze bed and breakfast ligt net buiten de stad, in het landelijke Moorsel.