Arnhem

Openingstijden
  • Maandag 09:30 - 18:00 uur
  • Dinsdag 09:30 - 18:00 uur
  • Woensdag 09:30 - 18:00 uur
  • Donderdag 09:30 - 21:00 uur
  • Vrijdag 09:30 - 18:00 uur
  • Zaterdag 09:30 - 17:30 uur
  • Zondag 12:00 - 17:00 uur

Laat je inspireren bij Dille & Kamille Arnhem!

Je bent van harte welkom in de winkel van Dille & Kamille in Arnhem !

Bij Dille & Kamille Arnhem vind je tijdloze artikelen van natuurlijke materialen die fijn zijn om dagelijks te gebruiken én lang meegaan. Kom bij ons langs om een bijzonder cadeau uit te zoeken, een mooi tafelkleed, authentieke marseille zeep of voor handig keukengerei. En je kunt ook je eigen wasmiddel en afwasmiddel tappen. 

Bij Dille & Kamille Arnhem vind je volop keuze in:

Laat je inspireren bij Dille & Kamille Arnhem!


Arnhem van bovenaf bewonderen? Stap dan in de glazen panoramalift van de Eusebiuskerk. Deze brengt je in een mum van tijd naar het hoogste punt van Arnhem. Vanaf 73 meter hoogte heb je een fantastisch uitzicht op de stad, de Rijn en de Veluwe. Bekijk de website van de Eusebiuskerk voor actuele openingstijden en toegangsprijzen. De kerk is dicht bij onze winkel te vinden

Lekker een dagje shoppen in de 7 straatjes en of het mode kwartier…. In Arnhem kun je uitstekend winkelen. De bekende modeketens vind je in de Vijzelstraat en de Ketelstraat, maar daar kom je natuurlijk niet voor. Voor leuke boetiekjes en speciaalzaken moet je in de 7straatjes zijn deze liggen net naar de Bakkerstraat waar Dille en Kamille te vinden is. In de Arke Noachstraat, Bentinckstraat, het Eiland, Kerkstraat, Pastoorstraat, Wielakkerstraat en de Zwanenstraat barst het van de leuke hotspots. Ook een bezoek aan het Modekwartier is een goed idee. In deze creatieve wijk kom je veel bijzondere winkeltjes tegen. Een van onze favorieten? Froufrou’s! In deze kleurrijke winkel shop je vintage en nieuwe kleding, woonspullen en leuke hebbedingetjes.

Wandel… Een van de mooiste stadsparken van Nederland: Sonsbeekpark. Een glooiend park met mooie vijvers en veel bomen. Een prachtige plek voor een wandeling, vooral in de herfst! In de zomer kun je er lekker picknicken of een terrasje pakken. Elke eerste zondag van de maand wordt in het park de Sonsbeekmarkt georganiseerd: een creatieve mix tussen een streekmarkt en een buitenfestival.