Door enorme drukte duurt het helaas 1 tot 2 dagen langer om je bestelling te verzenden.

De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25

Rotterdam

Adres
Korte Hoogstraat 22-24
3011 GL Rotterdam
Nederland
Openingstijden
 • Maandag 09:30 - 18:00 uur
 • Dinsdag 09:30 - 18:00 uur
 • Woensdag 09:30 - 18:00 uur
 • Donderdag 09:30 - 18:00 uur
 • Vrijdag 09:30 - 21:00 uur
 • Zaterdag 09:30 - 18:00 uur
 • Zondag 12:00 - 18:00 uur
Bijzondere dagen
 • Green Friday (24 november) gesloten
 • Vrijdag 1 december 09:30 - 21:00 uur
 • Donderdag 21 december 09:30 - 21:00 uur
 • Vrijdag 22 december 09:30 - 21:00 uur
 • Zaterdag 23 december 09:30 - 21:00 uur
 • Kerstavond (24 december) 09:30 - 17:00 uur
 • Eerste kerstdag (25 december) gesloten
 • Tweede kerstdag (26 december) gesloten
 • Oudjaarsdag (31 december) 09:30 - 17:00 uur
 • Nieuwjaarsdag (1 januari) gesloten

Workshop botanisch aquarel voor beginners

Op 11 Maart geeft Simone van Goed Begin Illustraties de beginners workshop botanisch aquarel. Alle materialen zijn inbegrepen, een hapje en een drankje zitten in de prijs. Je krijgt 2 uur lang uitleg, leuke oefeningen, gezelligheid en alle kans om vragen te stellen. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met de kennis om zelf verder te gaan en met een werk waarmee je jezelf verbaast!

Geen zorgen over teken-skills. Voor de workshop zijn er met schetsen voorbedrukt aquarelpapier gemaakt. Je hoeft alleen maar op het schilderen te focussen.

De workshop is voor jou als je graag wilt leren aquarelleren, als je graag wat meer uitleg krijgt, als je al vaker schildert en beter wilt begrijpen waarom je wat doet of voor als je nieuwe technieken en goede tips wilt krijgen. 

Datum en tijdstip:
Zaterdag 11 maart 10:30 - 12:30 uur

Locatie:
Dille & Kamille Rotterdam

Kosten:
€39,- incl materiaal, hapje en drankje én 10% winkelkorting bij Dille & Kamille geldig op de dag van de workshop.

Inschrijven:
https://www.goedbeg.in/dillekamille

Je bent van harte welkom in de winkel van Dille & Kamille in Rotterdam!

Bij Dille & Kamille Rotterdam vind je tijdloze artikelen van natuurlijke materialen die fijn zijn om dagelijks te gebruiken én lang meegaan. Kom bij ons langs om een bijzonder cadeau uit te zoeken, een mooi tafelkleed, authentieke marseille zeep of voor handig keukengerei. En je kunt ook je eigen wasmiddel en afwasmiddel tappen. 

Bij Dille & Kamille Rotterdam vind je volop keuze in:

Laat je inspireren bij Dille & Kamille Rotterdam!


Je bezoek aan Dille & Kamille combineren met een leuk dagje uit? Hieronder vind je enkele tips van het Dille-team in Rotterdam:

Wist je dat… Rotterdam de grootste havenstad van Europa is? Wandel langs de Maas en volg de Boompjeskade, maak een boottocht door de haven of drink een glaasje op één van de vele terrasjes in de Oude Haven

Geniet… van heel veel lekkers aan de Nieuwe Binnenweg: bij Het Lokaal eet je heerlijk ambachtelijk ijs, bij Koekela lekkere taartjes en bij traiteur Chez Mo-i geniet je van huisgemaakte gerechten in het kleine tuintje.

Bezoek… Diergaarde Blijdorp, één van de mooiste dierentuinen van Europa. Wandel door de 'haaientunnel' in het Oceanium, bewonder de vlinders in vlinderparadijs Amazonica en bij een 'Vrije Vogel Vlucht Voorstelling' vliegen ara's, ibissen en gieren vlak langs je hoofd.

Brunch... in een groene oase in het Rotterdamse stadshart. Bij BACKYARD kun je heerlijk (veganistisch) eten. Een fijne plek om aan het werk te gaan en een lekkere koffie te nuttigen, om 's-avonds te dineren, of om je feestje te geven. 

Proef… de lekkerste appeltaart van Nederland bij Dudok. In deze stadsbrasserie is het heerlijk relaxen aan de leestafel met een kop koffie of thee en een taartje.

Wandel… in Het Park bij de Euromast: een prachtig park in Engelse landschapsstijl met eeuwenoude bomen, slingerende wandelpaden, waterpartijen en uitgestrekte gazons – leuk voor een picknick!

Mee naar huis… plantjes, zaden en tuinspullen van Stek. In deze originele stadstuinwinkel vind je een afwisselend assortiment van natuurlijk en duurzame producten – tips en advies krijg je er gratis bij.

Slapen… doe je in het bekende Hotel New York aan de oevers van de Maas. Dit hotel, in de oude gebouwen van de Holland-Amerika lijn, heeft ook een leuke kiosk met originele souvenirs en een traditionele 'men’s only' barbershop in de kelder. 

Winkelen, eten en beleven doe je bij... de Groene Passage, een winkelcentrum waar je winkels en activiteiten vindt die goed zijn voor jezelf, anderen en de planeet. Van biologische boodschappen tot zwangerschapsyoga en van fair trade cadeaus tot vegetarische lunch.
Winkels