Rotterdam

Korte Hoogstraat 22-24
3011 GL Rotterdam
Nederland
Openingstijden
 • zo 26 Mei
  12:00 - 18:00
 • ma 27 Mei
  09:30 - 18:00
 • di 28 Mei
  09:30 - 18:00
 • wo 29 Mei
  09:30 - 18:00
 • do 30 Mei
  09:30 - 18:00
 • vr 31 Mei
  09:30 - 21:00
 • za 1 Juni
  09:30 - 18:00
 • zo 2 Juni
  12:00 - 18:00
 • ma 3 Juni
  09:30 - 18:00
 • di 4 Juni
  09:30 - 18:00
 • wo 5 Juni
  09:30 - 18:00
 • do 6 Juni
  09:30 - 18:00
 • vr 7 Juni
  09:30 - 21:00
 • za 8 Juni
  09:30 - 18:00

Ontwerp je eigen moestuin

Is het vorig jaar weer niet gelukt met de moestuin? Floor Korte helpt je bij het maken van je eigen unieke moestuinplan. Ze is bekend van Floorsmoestuin en haar 2 boeken. Komend seizoen kun je aan de slag in een moestuin met structuur en overzicht. Kun jij wel wat hulp gebruiken om het komend seizoen helemaal te laten slagen? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Datum en tijdstip:
Woensdag 20 maart van 14 - 16 uur

Locatie:
Dille & Kamille Rotterdam

Kosten:
47 euro, inclusief een kopje thee of koffie 

Inschrijfmogelijkheid:
Via deze link kom je direct op de inschrijfpagina op www.floorsmoestuin.nl

Vol = vol!

 

Foto: Hanke Arkenhout

Je bent van harte welkom in de winkel van Dille & Kamille in Rotterdam!

Bij Dille & Kamille Rotterdam vind je tijdloze artikelen van natuurlijke materialen die fijn zijn om dagelijks te gebruiken én lang meegaan. Kom bij ons langs om een bijzonder cadeau uit te zoeken, een mooi tafelkleed, authentieke marseille zeep of voor handig keukengerei. En je kunt ook je eigen wasmiddel en afwasmiddel tappen. 

Bij Dille & Kamille Rotterdam vind je volop keuze in:

Laat je inspireren bij Dille & Kamille Rotterdam!


Je bezoek aan Dille & Kamille combineren met een leuk dagje uit? Hieronder vind je enkele tips van het Dille-team in Rotterdam:

Wist je dat… Rotterdam de grootste havenstad van Europa is? Wandel langs de Maas en volg de Boompjeskade, maak een boottocht door de haven of drink een glaasje op één van de vele terrasjes in de Oude Haven

Geniet… van heel veel lekkers aan de Nieuwe Binnenweg: bij Het Lokaal eet je heerlijk ambachtelijk ijs, bij Koekela lekkere taartjes en bij traiteur Chez Mo-i geniet je van huisgemaakte gerechten in het kleine tuintje.

Bezoek… Diergaarde Blijdorp, één van de mooiste dierentuinen van Europa. Wandel door de 'haaientunnel' in het Oceanium, bewonder de vlinders in vlinderparadijs Amazonica en bij een 'Vrije Vogel Vlucht Voorstelling' vliegen ara's, ibissen en gieren vlak langs je hoofd.

Brunch... in een groene oase in het Rotterdamse stadshart. Bij BACKYARD kun je heerlijk (veganistisch) eten. Een fijne plek om aan het werk te gaan en een lekkere koffie te nuttigen, om 's-avonds te dineren, of om je feestje te geven. 

Proef… de lekkerste appeltaart van Nederland bij Dudok. In deze stadsbrasserie is het heerlijk relaxen aan de leestafel met een kop koffie of thee en een taartje.

Wandel… in Het Park bij de Euromast: een prachtig park in Engelse landschapsstijl met eeuwenoude bomen, slingerende wandelpaden, waterpartijen en uitgestrekte gazons – leuk voor een picknick!

Mee naar huis… plantjes, zaden en tuinspullen van Stek. In deze originele stadstuinwinkel vind je een afwisselend assortiment van natuurlijk en duurzame producten – tips en advies krijg je er gratis bij.

Slapen… doe je in het bekende Hotel New York aan de oevers van de Maas. Dit hotel, in de oude gebouwen van de Holland-Amerika lijn, heeft ook een leuke kiosk met originele souvenirs en een traditionele 'men’s only' barbershop in de kelder. 

Winkelen, eten en beleven doe je bij... de Groene Passage, een winkelcentrum waar je winkels en activiteiten vindt die goed zijn voor jezelf, anderen en de planeet. Van biologische boodschappen tot zwangerschapsyoga en van fair trade cadeaus tot vegetarische lunch.
Winkels