-
Taartvork 'Nantes', roestvrij staal, 15 cm2 , 95Niet op voorraad
-
Taartschep, rvs7 , 95
-
Springvorm, gerecycled rvs, PFAS-vrij, Ø 15,5 cm8 , 95
-
Chocolade voor chocolademelk, biologisch, 100% cacao, 210 gram8 , 9542,62 / kg
-
Koekblik, luchtdicht, gevuld met koekemannetjes, speculaas, biologisch, Ø 17 x 7 cm9 , 9571,08 / kgBinnenkort beschikbaar
-
Cadeauset Italiaanse crèmes, 3 x 40 gram9 , 9582,92 / kgNiet op voorraad
-
Spatel recht, beukenhout, 25 cm0 , 95
-
Citroenextract, 60 ml7 , 95132,50 / l
-
Bakmix voor koekjes, biologisch, 500 gram5 , 5011,00 / kg
-
Chocolade kerststerren, 8 stuks, ca. 135 gram6 , 9553,47 / kgBinnenkort beschikbaar
-
- Inspiratie voor huis en tuin
- Natuurlijke eenvoud sinds 1974
- Met aandacht geselecteerd
Samen bakken met Kerst
Ook tijdens Kerst vinden we volop inspiratie om gezellig samen te bakken. Maak heerlijke kerstkoekjes met onze uitsteekvormpjes voor Kerst of een traditionele tulband met onze recepten voor Kerst. Een mooie traditie om over te nemen met Advent: in Duitsland geniet je in de weken voor Kerst samen met familie en vrienden van ‘Adventskaffee’. We drinken koffie met zelfgebakken cake, tulband, kerstkoekjes of iets anders lekkers. Bekijk hier onze ideeën en recepten om te bakken!
Kerst recepten om te bakken
Het maken van een gingerbreadhuis is een echte kersttraditie. Met onze bakmix voor gingerbreadhuis heb je alles bij de hand voor je eigen koekhuisje! Ook een traditionele tulband hoort bij Kerst. In ons assortiment vind je een tulbandvorm en we hebben een recept ontwikkeld om je eigen tulband thuis te bakken. Bak je liever een kersttaart of kerstcupcakes? Van springvorm tot meelzeef en van uitsteekvormpjes voor Kerst tot heerlijke kerstrecepten - je vindt bij ons alles om lekkers te bakken met Kerst. Lees hier ook onze tips voor de beginnende thuisbakker!
Blind bakken met onze bakbonen
Een kersttaart met een vloeibare vulling, of een vulling die je niet moet bakken, bv. vruchtentaart, bak je eerst 'voor' met een steunvulling, de zogenaamde bakbonen. Dit heet 'blind bakken' en zorgt voor een droge en lekker krokante bodem. Doe je deeg in de vorm, spreid er bakpapier op uit en bedek met onze keramische bakbonen. Bak je bodem gaar verwijder de bakbonen en vul je taart. Eventueel verder afbakken en klaar!